Gyermekrendelések az Emineo Magánkórházban

Intézményünkben fontosnak tartjuk, hogy a legmagasabb minőségben, már egészen kis kortól el tudjuk látni a hozzánk forduló pácienseket, ezért folyamatosan bővítjük csecsemő- és gyermekrendeléseinket. Az Emineo Magánkórházban az alábbi gyermek szakrendelések és szolgáltatások vehetők igénybe:

Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Gyermekorvosunk, dr. Altorjai Péter és dr. Marsi-Molnár Barbara várják kis betegeinket általános gyermekgyógyászati szakrendelésén. Őket a gyermekgyógyászatban igen sokszor nehéz feladatot jelentő elkülönítő diagnosztika az, ami a leginkább foglalkoztatja: mindig megpróbálva a gyermekek és szüleik felé türelemmel, a kérdéses egészségügyi probléma iránt pedig szakmai alázattal fordulni.

Csecsemőultrahang, gyermekultrahang

Legújabb diagnosztikai szakrendelésünkön csecsemő- és gyermekultrahang-vizsgálatokat végez Dr. Karádi Zoltán gyermekradiológus, aki több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a gyermekradiológia terén. Csecsemők komplex ultrahangos szűrésére, koponya-, csípő- és hasi ultrahangra Karádi doktor úr és ultrahang-specialista radiológusunk dr. Tarkovács Andrea várja az egészen pici babákat is, akár 6-8 hetes kortól.

Gyermekortopédia

Dr. Ráskai Csaba gyermekortopédushoz olyan problémákkal fordulhat, mint például a lapos láb, a lúdtalp, veleszületett dongaláb, illetve egyéb lábdeformitások, gyermek- és kamaszkori csípő-, boka-, láb- és térdpanaszok, könyöktáji sérülések, de bejelentkezhet hozzá gyermekkori ortopéd szűrésre is.

Gyermeksebészet

Gyermeksebészeti rendelésünkön a gyermekek körében nagy népszerűségnek örvendő gyermeksebész, Dr. Fadgyas Balázs várja kis pácienseit olyan problémákkal, mint például a benőtt köröm, különböző sérvek, fityma- és heregondok, emlőfejlődési rendellenességek, de anyajegyek eltávolítását is megoldja rendelésén. Ha műtét válik indokolttá, az Emineo Magánkórházban egyéves kortól vállaljuk az operációt jól felszerelt műtőinkben, barátságos környezetben.

Gyermektraumatológia

Az Emineo Magánkórház baleseti sebészeti ügyeletén az 5 évesnél idősebb gyermekek sérüléseit látjuk el gyermekbarát munkatársakkal, nyugodt környezetben, hosszú várakozás nélkül. Leggyakrabban ellátott sérüléseink: zúzódás, ficam, rándulás, végtagtörés, de baleseti ügyeletünkön a könnyebb lágyrészsérüléseket, sebeket is ellátjuk.

Gyermek fül-orr-gégészet

Dr. Kovács Petra gyermek fül-orr-gégészünk szakrendelése kiterjed az általános kórképekre, mint például fülfájás, fülgyulladások, orr- és torokmandula betegségek. Szakorvosunk foglalkozik a középfül betegségeinek diagnosztikájával, a középfül mikroszkópos és endoszkópos sebészetével, a fül- és fej-nyaki fejlődési rendellenességek (elálló fül, fül előtti és nyaki cysták, sipolyok stb.) ellátásával.

Gyermek-tüdőgyógyászat

Dr. Marsi-Molnár Barbara gyermektüdőgyógyászunk a légúti panaszokkal, allergiákkal, asztmával, tüdőgondokkal küzdő gyermekeket várja gyermektüdőgyógyászati rendelésén. Érdemes felkeresni vizes orrfolyás, nehézlégzés, vissza-visszatérő köhögés vagy újszülöttkori hangos légzés esetén is.

Sensolite-kezelés

Már egészen kis kortól, akár újszülöttkortól igénybe vehető modern fényterápiás kezelésünk, mely felgyorsítja a gyógyulást, erősíti az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A Sensolite-kezelés segíti többek között a sebgyógyulást, a csontok újjáépülését, csökkenti a fájdalmat,  javítja a páciens általános állapotát és hatásos az asztma, allergia kezelésében is. Kisgyermekeknél a közösségekben gyakori fertőzések megelőzésében, vagy ezek gyógyításában is segít, biztonságosan alkalmazható.

Szeretettel, gyermekbarát környezetben várjuk a legkisebb pácienseinket is az Emineo Magánkórházban.