Baleseti sebészet (Ügyelet)

Miért válasszon bennünket?

·  Rövid időn belül ellátjuk sérülését
·  Korszerű diagnosztika
·  Felszerelt műtői háttér
·  Végigkísérjük a teljes gyógyulásig

Az Emineo Magánkórházban a hét minden napján, így hétvégén, ünnepnapokon is 8:00-20:00 között érhető el térítéses baleseti ügyeletünk és baleseti sebészetünk. Profi, felkészült szakembereink modern diagnosztikai eszközökkel vizsgálják meg, majd látják el a sérüléseket, legyen szó akár zúzódásról, törésről, szakadásról.

Mivel foglalkozik a baleseti sebészet?

A baleseti sebészet (más néven traumatológia) a balesetekből származó váratlan sérülések ellátására és kezelésére specializálódott szakterület.

Baleseti sebészet szakrendelés

Kik segítenek, ha balesetet szenvedett?

Baleseti sebészeti ügyeletünkön traumatológia szakvizsgát tett, tapasztalt orvosok látják el a páciensek sérüléseit professzionális körülmények között.

Milyen sérüléseket látunk el a baleseti sebészeten?

Az Emineo Magánkórházban egyszerűbb, nem életveszélyes sérülések ellátását tudjuk biztosítani. Ezek jellemzően sport-, otthoni, iskolai, munkahelyi sérülések, melyek lehetnek például:

  • ficam
  • zúzódás
  • izomhúzódás
  • rándulás
  • horzsolás
  • csonttörés
  • izomszakadás
  • vágásos sérülés

Sísérülések ellátása

Ha a síelés során éri baleset, az Emineo Magánkórház ortopéd-traumatológusai ellátják sérülését, szükség esetén pedig specialistáinkhoz (térdspecialistavállspecialistakézspecialista) irányítják. Ha műtét válik indokolttá, Intézményünk jól felszerelt, modern műtőiben rövid időn belül el tudjuk végezni a beavatkozást.

Miért forduljon hozzánk, ha baleset éri?

Néhány ok, amiért érdemes az Emineo Magánkórház baleseti ügyeletét igénybe vennie:

Rövid időn belül ellátjuk sérülését

Mivel az Emineo Magánkórházban súlyos sérültek ellátására nincs lehetőség, így lényegében mindig tudjuk tartani az érkezési időben történő ellátást, minimálisra csökkentve ezzel a várakozási időt. Betegeink az ellátást követően átlagosan 40 perc alatt elhagyhatják a kórházat, csökkentve ezzel a baleset miatt már egyébként is meglévő stresszt.

Korszerű diagnosztika

Kórházunkban bármilyen digitális röntgenvizsgálat elvégzésére is van lehetőség a hét minden napján reggel 8 és este 8 óra között, azaz a teljes baleseti ügyeleti időben. Helyben, azonnal elvégezzük a szükséges diagnosztikai vizsgálatokat, melyek eredményét a traumatológus szakorvos azonnal értékeli, így a lehető legrövidebb idő alatt látjuk el sérülését. Bizonyos esetekben ultrahangvizsgálat is szükséges lehet mely szintén elérhető magánkórházunkban.

Amennyiben páciensünk sürgősségi baleseti ellátásához MR-vizsgálatra is szükség van, azt partnerintézményünkben baleseti ügyeletünk teljes időtartama alatt sürgősséggel tudjuk biztosítani, melynek eredményéről szintén sürgősséggel megérkezik a kiértékelés: hétköznap 1 órán belül, hétvégén pedig a vizsgálat napján, de legkésőbb 24 órán belül!

Felszerelt műtői háttér

Azokban az esetekben, amikor a műtét elkerülhetetlen, sem kell más intézménybe szállítani a beteget, hanem Budapesten egyedülállóan, professzionálisan felszerelt műtőnkben akár azonnal elvégezzük a szükséges beavatkozást. Több mint 300 fajta műtétre felkészülve várjuk pácienseinket. Baleseti sebészeti műtéteinkről itt olvashat bővebben.

Végigkísérjük a teljes gyógyulásig

Balesetet szenvedett pácienseinknek nem csupán sürgősségi ellátást nyújtunk. Baleseti sebészeti járóbeteg szakrendelésünkön a korábbi sérülések gyógyulási folyamatát követik nyomon ortopéd-traumatológus szakorvosaink, így a teljes gyógyulásig szakszerű orvosi ellátást kap Intézményünkben. Az Emineo Magánkórházban a felépülést különböző módszerekkel segítjük: fizikoterápiás kezelések, gyógytorna, manuálterápia, Sensolite-kezelés és gyógymasszázs, is elérhető, melyek az orvosi kezelés kiegészítéseként gyorsítják a gyógyulási folyamatot.

Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy baleseti ügyeletünkön 5 éves kor fölött vállaljuk az ellátást. Köszönjük megértésüket!

Mi történik a személyes konzultáción?

A szükséges diagnosztikai vizsgálatok után szakorvosaink, helyben, azonnal ellátják pácienseink döntő többségét. Az ellátás az otthon szükséges gyógyszerek, gyógyászati segédeszközöket felírásával és a kontrollvizsgálat időpontjának megbeszélésével zárul. A gyógyászati segédeszközöket szintén a kórházunkban biztosítjuk pácienseinknek.

Pácienseink véleménye:

„Csak ajánlani tudom őket! Szívből! Első vírusidőszak közepén kezelték a bal csuklóm törését tökéletesen! Mindent biztonságosnak találtam náluk, folyamatos, tökéletes higiénia (nekem ez fontos volt…), a kezem tökéletes azóta is.” (Judit)

„A János Kórház baleseti ügyeletén ültünk órákig, aztán meguntuk a várakozást, és a bokám is nagyon fájt már akkor. Úgy döntöttünk, magánúton próbálunk megoldást keresni, így találtunk rá az Emineo Magánkórházra. Telefonon bejelentkeztünk, majd érkezésünk után tíz perccel már a röntgenben voltam. Az ügyeletes orvos mindent elmagyarázott, megnyugtatott, és kaptam egy gipszet is. Jó lenne, ha mindenhol ilyen gyorsan ellátnák a sérülteket. Köszönöm a kórház dolgozóinak!” (Péter)

Ha baleset éri, a hét minden napján reggel 8 és este 8 óra között fogadjuk a város közepén, jól megközelíthető helyen, a Hegyalja út 7. szám alatt, biztonságos környezetben.

BEJELENTKEZÉS: online ide kattintva lehetséges.

Szakorvosaink, munkatársaink: