Baleseti sebészet (Ügyelet)

Mivel foglalkozik a baleseti sebészet?

Balesetekből, váratlan sérülésekből adódó gyors ellátást nyújt professzionális körülmények között, műtéti háttérrel, speciális, traumatológiai vizsgát tett szakorvosok részvételével.

Baleseti sebészet szakrendelés

Milyen betegségek vagy panaszok tartoznak ide?

Az Emineo Magánkórházban egyszerűbb, nem életveszélyes sérülések ellátására rendelkezünk engedéllyel.

Ezek jellemzően sport, otthoni, iskolai, munkahelyi sérülések, melyek lehetnek: például ficamok, zúzódások, húzódások, rándulások, horzsolások, valamint törések, szakadások, vágásos sérülések.

Ha már jártak baleseti ügyeleten Önök is tudják, hogy a fent felsorolt sérüléseket szenvedte el az ügyeleten várakozók többsége. Az Emineo Baleseti Sebészetének két nagy előnye van:

  • Mivel súlyos sérülteket nem láthatunk el, így lényegében mindig tudjuk tartani az érkezési időben történő ellátást, minimálisra csökkentve ezzel a várakozási időt. Így betegeink az ellátást követően, átlagosan 40 perc alatt elhagyhatják a kórházat, csökkentve ezzel a baleset miatt már egyébként is meglévő stresszt.
  • Azokban az esetekben, amikor a műtét elkerülhetetlen, sem kell más intézménybe szállítani a beteget, hanem Budapesten egyedülállóan, professzionálisan felszerelt műtőnkben akár azonnal elvégezzük a szükséges beavatkozást. Több mint 300 fajta műtétre felkészülve várjuk pácienseinket.

Mi történik a személyes konzultáción?

Magánkórházban a hét minden napján, így hétvégén, ünnepnapokon is 8:00-20:00 között érhető el térítéses baleseti ügyeletünk és baleseti sebészetünk. Profi-, felkészült szakembereink, modern diagnosztikai eszközökkel vizsgálják meg, majd látják el a sérüléseket, legyen szó akár zúzódásról, törésről, szakadásról.

Lehetséges kezelési gyógymódok?

A szükséges diagnosztikai vizsgálatok után szakorvosaink, helyben, azonnal ellátják pácienseink döntő többségét. Az ellátás az otthon szükséges gyógyszerek, gyógyászati segédeszközöket felírásával és a kontroll vizsgálatra időpontjának megbeszélésével zárul. A gyógyászati segédeszközöket szintén a kórházunkban biztosítjuk pácienseinknek.

A kontrollvizsgálat alatt (a varratszedés, gipsz/rögzítő cserén túl) megbeszéljük a gyógyulás további folyamatát esetleges gyógytornát és gondoskodunk az esetleges további utógondozásról, ellátásról és gyógykezelésekről is.

Ha műtétre is szükség van, a sérülés típusától függően, magánkórházunkban ennek is adott a háttere. Erről bővebb információkat itt érhet el.

Videókonzultáció bevezetése

A koronavírus kapcsán kialakult járványügyi helyzetben is arra törekszünk, hogy pácienseink panaszait megoldjuk, fájdalmaikat csökkentsük. Ennek érdekében indítottuk el videókonzultáció szolgáltatásunkat, melynek keretében szakorvosaink online kapcsolaton keresztül állnak pácienseink rendelkezésére.

+ KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!

Szakorvosaink, munkatársaink:

Baleseti ügyelet

blank

Ügyeletes traumatológus

Árak

Ügyeleti traumatológiai ellátás hétköznap 8-20ig30.000 Ft-tól
Ügyeleti traumatológiai kontroll hétköznap 8-20ig 18.000 Ft-tól
Ügyeleti traumatológiai ellátás hétvége 08-20ig38.000 Ft-tól
Ügyeleti traumatológiai kontroll hétvége 08-20ig 20.000 Ft-tól
Mozgásszervi szűrővizsgálatok35.000 Ft-tól
Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.