visszérműtét

Visszérműtét után akár azonnal dolgozhat!

A visszérbetegség a lakosság 40 százalékát érinti. Kezdeti stádiumban csak minimális panaszt okoz, később kifejezett kozmetikai problémát jelent, előrehaladott állapotban trombózis, esetleg lábszárfekély kialakulásához vezethet, súlyos esetekben pedig tüdőembóliáért felelős.

Visszérproblémáival érdemes időben orvoshoz fordulnia. Az Emineo Magánkórházban a nagy szaktudású Dr. Sepa György PhD. érsebész rendelésein komplex diagnosztikát és kezelését végez, legyen szó verőeres, visszér- és nyirokbetegségről, trombózisról vagy lábszárfekélyről. Ez magába foglalja a részletes érsebészeti, sebészeti betegvizsgálatot, a doppleres keringésvizsgálatot vagy mélyvénás ultrahangos vizsgálatot, szükség esetén egyéb kiegészítő műszeres és laboratóriumi vizsgálatokat, konzíliumokat.

Ha a vizsgálatok alapján visszérműtét válik szükségessé, az Emineo Magánkórházban kiváló körülmények között végezhető el a visszérműtét, legyen szó lézeres, rádiófrekvenciás, vagy a legmodernebb VenaSeal ragasztásos visszérműtétről. A lézeres és rádiófrekvenciás műtétek után a páciens egy-két nap elteltével, a VenaSeal ragasztás után azonnal munkaképes. Műtött páciensei részére a lábadozási időszakban napi 24 órás elérhetőséget biztosít az érsebész.

Dr. Sepa György minden második hét csütörtökön 12.00 – 16.00 óra között rendel az Emineo Magánkórházban. Tudjon meg többet az érsebészeti műtétekről ide kattintva.

Dr. Sepa György PhD.

Érsebész

kéthetente Csütörtök 12:00-16:00 óraKözvetlen telefonos bejelentkezés: 06305062160

Árak

Érsebészeti szakorvosi vizsgálat39.000 Ft-tól
Érsebészeti kontroll vizsgálat28.000 Ft-tól
Scleroterápia ampullánként26.000 Ft-tól