„Tizenöt perc alatt ellátták a baleseti sérülésemet”

Az alábbi levelet az egyik kedves páciensünktől kaptuk. Köszönjük szépen a visszajelzést, boldoggá tesz minket, hogy elégedett a szolgáltatásainkkal, állunk rendelkezésére a továbbiakban is.

Tisztelt Emineo Magánkórház!

Szeretnék köszönetet mondani a gyors és szakszerű ellátásért, amelyet kórházukban kaptam a hétvégi baleseti ügyeleten. Sajnos vasárnap reggel egy rossz lépést követően kifordult a bokám, és rövid időn belül hatalmasra duzzadt. Eleinte azt gondoltam, hogy megúszom jegeléssel, de a fájdalom egyre nőtt, így muszáj volt orvosnak megmutatni.

Korábban még nem jártam magánkórházban, de a jelenlegi járványhelyzet miatt úgy döntöttem, hogy nem szeretnék hosszú órákat várni az ügyeleten sérült bokával, ezért választottam az Emineo Magánkórházat, remélve, hogy rövid időn belül ellátják a sérülésemet.

A telefonos időpontfoglalás nagyon könnyen ment, egy kedves és türelmes hölgy vette fel az adataimat, és megbeszéltünk egy három órával későbbi időpontot. Így kényelmesen megszervezhettem a fuvart, és amikor odaértem, senki nem volt a váróban. A doktor úr azonnal fogadott, megvizsgált, öt percen belül már készült a röntgenfelvétel (egy végtelenül kedves hölgy végezte a vizsgálatot), melynek eredménye azonnal a kezelőorvos gépére érkezett.

Már mehettem is vissza a vizsgálóba, ahol kaptam egy modern bokarögzítőt (ami egyáltalán nem kényelmetlen, és még jól is néz ki), megbeszéltük a teendőket (pihentetés, jegelés, stb.), majd a fizetést követően már indulhattam is haza. Az egész nem tartott tovább tizenöt percnél!

Amit kiemelnék a gyors ellátáson kívül, az a dolgozók kedvessége és figyelmessége, ami nagyon jólesett, valamint a csillogó tisztasággal is nagyon elégedett voltam. Külön plusz, hogy amellett, hogy nem kellett sok ember között várakoznom, még nagyobb biztonságban éreztem magam a bejáratnál felállított fertőtlenítőkapu használatával.

Nem bántam meg, hogy ezúttal fizetős szolgáltatást választottam, maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, megérte! Köszönök szépen mindent!

Edina

Baleseti sebészeti ügyeletünk a hét minden napján reggel 8 és este 8 óra között elérhető. Bejelentkezés online ide kattintva lehetséges, vagy telefonon a +36 1 773 3333-as számon.