Hazánkban a gerincsebészet eddig elsősorban állami intézetekben volt elérhető. Az Emineo Magánkórház és a Parliament Medical Center együttműködésének eredményeként mostantól egynapos sebészi ellátás keretén belül is lehető vált a gerincbetegek legmagasabb szintű műtéti ellátása modern kórházi körülmények között, választott időpontban, műtéti várakozás nélkül.

Dr. Balogh Attila PhD. idegsebész a Parliament Medical Center mellett júliustól az Emineo Magánkórházban is fogadja rendelésén pácienseit. Amennyiben a páciens állapota műtéti megoldást igényel, az operációt az Emineo Magánkórház modern, jól felszerelt műtőjében rövid időn belül el is tudjuk végezni.

Dr. Balogh Attila PhD. olyan területeken szerzett hatalmas tudást, mint az agy- és gerincdaganatok és degeneratív gerincbetegségek (gerinc- és idegcsatorna-szűkületek, porckorongsérvek) dekompressziós műtéti megoldása, illetve csigolyaelcsúszások komplex fúziós műtéti technikákkal történő korrekciója.

A koponyabázist érintő betegségek, egyes epilepsziabetegségek, agyi érrendellenességek, agyvízkeringési zavarok, perifériás idegek kompressziós szindrómáinak (carpat tunnel szindróma) műtéti megoldásaiban is nagy jártassággal rendelkezik.

Több mint 20 éves, hatalmas szakmai tapasztalata mellett a legnagyobb empátiával fordul páciensei felé. Legfontosabb számára, hogy a beteg panaszaira megoldást találjon: „A legmagasabb szintű tudás mellett emberként is a páciens mellett lenni.”

További információk és időpontfoglalás ide kattintva érhető el.