Új gépek az Emineo Magánkórház rehabilitációs részlegén

Örömmel számolunk be róla, hogy az elmúlt időszakban az Emineo rehabilitációs részlege új gépekkel bővült, melyek segítik pácienseink gyógyulását.

Az egyik újdonság kórházunkban a 4 csatornás elektro- és ultrahang kombi terápiás készülék. Ez azt jelenti, hogy a high tech színvonalú gépben minden olyan elektroterápiás program megtalálható, ami a gyógyításban nélkülözhetetlen.

Ilyenek például a különféle galvánkezelések, iontoforézis (gyógyszerekkel természetesen a hatékony gyógyulás érdekben), a 4 pólusú interferencia a spasztikus izomzat lazítására. Diadinamikus áramforma fájdalomcsillapításra és a gyulladás csökkentésére, tens-kezelés.

Másik új készülékünk, amit pácienseink ki is bérelhetnek otthoni ápolásra a hatékony gyógyulás érdekében, a Safe Lézer, amelynek kiváló rehabilitációs, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása ismert.

Fizikoterápiás részlegünkön az alábbi kezelések érhetők el:

  • hideg ultrahangos kezelés – ízületi, ín-, izombántalmak, idegsérülések, bőrpanaszok csökkentésében segít
  • Nervostim kezelés – az ingerterápia fájdalmat csillapít, törés esetén segíti a csontosodást, javítja a vérkeringést, gyulladást csökkent, erősíti az izmokat
  • Interstim kezelés – fájdalomcsillapítás, migrén kezelése, mély hatású izomgimnasztika, zsírszövetek kozmetológiai csökkentése