Szépüljön az ünnepek előtt kedvezménnyel!

Kényeztesse magát már az ünnepek előtt, hogy frissen, kisimultan vághasson bele az ünnepi készülődésbe! Meglepheti családtagját, ismerősét is esztétikai lézerkezeléssel, hiszen év végéig 20% kedvezményt adunk lézerkezeléseink árából! Az alábbi szolgáltatások közül választhat:

Carbon peeling kezelés – az arcbőr szépségéért

A lézeres carbon peeling arckezelés tisztítja a pórusokat, javítja a bőr feszességét és a kollagéntermelést is serkenti. A kezelés fájdalommentes, gyors és nincs mellékhatása. Tudjon meg többet a carbon peeling kezelésről ide kattintva>>>.

Lézeres tetováláseltávolítás

Ha megunta régi tetoválását vagy megbánta, hogy elkészítette, esetleg csak egyes részeit szeretné eltüntetni, a lézeres kezelés ezen is segít! A lézeres tetováláseltávolítás bármilyen testrészről bármilyen színű tetoválás (akár kozmetikai tetoválások) hegmentes eltüntetésére alkalmazható. Ide kattintva olvashat kezelésünkről részletesen.

Körömgomba-kezelés

A körömgomba megszüntetésére a jelenleg leghatékonyabb kezelés a lézeres eljárás, mellyel 85-95 százalékos gyógyulási arányt lehet elérni.

A lézeres esztétikai kezeléseket Pásztor Anikó végzi magánkórházunkban péntekenként 14-17 óra között, biztonságos, barátságos és modern környezetben.

Foglaljon időpontot ide kattintva>>>

Szeretettel várjuk esztétikai lézerkezeléseinken!