Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra jelölték az Emineo Magánkórház gyermeksebészét

Szavazzon Ön is gyermeksebészünkre!

Szent-Györgyi Albert orvosi és fiziológiai Nobel-díjat kapott kutatómunkája elismeréseként. 2017-ben, ennek 80. évfordulóján a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat a kiemelkedő munkát végző orvosok elismerésére – a díjakat a szakmai zsűri és a páciensek értékelése alapján osztják ki.

A nyertesek olyan nevezett orvosok közül kerülnek ki, akik mindennapi orvosi tevékenységük során rendkívüli elhivatottsággal, tudományos igényességgel, emberséggel segítik a hozzájuk fordulókat, vagy megmentették páciensük életét.

Az idei évben az Emineo Magánkórház népszerű gyermeksebésze, Dr. Fadgyas Balázs is a nevezettek listáján szerepel. Pácienseink visszajelzései alapján gyermeksebészünk nagy tapasztalattal, végtelen türelemmel, emberséggel áll a legkisebb pácienseihez is, hálás szülők és gyógyult gyermekek sokasága igazolja vissza szakmai tudását. Mi letettük voksunkat Dr. Fadgyas Balázs mellett. Ha Ön is szeretné, hogy egy fiatal, ám tapasztalt, elhivatott és empatikus gyermeksebész kapja az idei díjat, itt tud szavazni 2023. március 20-ig:

Szavazás (szentgyorgyialbertorvosidij.hu)

Az ORVOS KERESÉSE mezőbe kezdje el beírni Dr. Fadgyas Balázs nevét, akit a legördülő névsorból egy kattintással kiválaszhat. Ezt követően írja be e-mail címét. Egy e-mail címmel egyszer szavazhat.

Sok sikert kívánunk gyermeksebészünknek ezen a színvonalas megmérettetésen.

Dr. Fadgyas Balázs gyermeksebészünkről ide kattintva olvashat bővebben.