Segítsen Ön is adója 1 százalékával!

Alapítványunk, a Medicamentor Alapítvány 1996-ban jött létre azzal a céllal, hogy a magyar lakosság egészséges életmódra neveléséhez, a mozgáskultúra fejlesztéséhez, valamint az ortopédiai megbetegedések megelőzéséhez, korai felismeréséhez és kezeléséhez nyújtson támogatást.

Céljaink elérése érdekében az előző években támogatást nyújtottunk például orvosi műszerek beszerzéséhez, tudományos konferenciákon, szemináriumokon való részvételekhez, valamint ortopédiai kutatásokat támogattunk.

Alapítványunk a törvényi előírásoknak megfelelően az idei évtől jogosult a magánszemélyek által felajánlott SZJA 1% fogadására.

Az adó 1% felajánlásával Ön is hozzájárulhat alapítványunk törekvéseihez!

Ha szeretné segíteni alapítványunkat, adóbevallásában az alábbi adószámot tüntesse fel a kedvezményezett civil szervezet adószámánál: 18227468-1-13

Hogyan lehet az 1 százalékról rendelkezni?

  • A rendelkező nyilatkozat az adóbevallási nyomtatvány részét képezi, így az a magánszemély, aki adóbevallást ad, a nyomtatvány megfelelő lapjának (jelen esetben a 20SZJA jelű bevallás EGYSZA lapja) kitöltésével rendelkezhet.
  • Adóbevallásnak minősül az állami adóhatóság által összeállított adóbevallási tervezet elfogadásával, javításával, kiegészítésével elkészített bevallás is.
  • Természetesen aki ügyfélkapuval rendelkezik, és bevallási tervezetét az online felületen javítja, az is tud az SZJA 1+1 %-áról rendelkezni.

A nyomtatványnak ezen lapján mindkét kedvezményezetti kör részére lehet rendelkezni.
(Amennyiben valaki csak egy kedvezményezettet kíván megjelölni, a másik rubrikát ne töltse ki, illetve azt ki is húzhatja.)

Támogató segítségét nagyon köszönjük!

Emineo Magánkórház