„Minden időpontot betartottak, az ellátás rendkívül színvonalas volt”

Páciensünk néhány héttel ezelőtt járt kórházunkban, ahol az előkészítő vizsgálatokat követően térdprotézisműtétre került sor. Tapasztalatairól az alábbi levélben számolt be. Köszönjük szépen visszajelzését!

„2021. június 1-jén volt térdprotézis műtétem az Emineo Magánkórházban. A BMM Mozgásszervi Magánrendelőben kezdtem a vizsgálatokat, Dr. Moravcsik Bence rendelésén. Egy sor ellenőrzést és vizsgálatot kért, valamint javasolt egy gyógytornasorozatot. Ezt a BMM-ben Nagy Gabriella irányította. A vizsgálatok végén a családunk egy térdprotézisműtét mellett döntött, amelyet az Emineo Magánkórházban szerettünk volna elvégeztetni.

Dr. Gáspár Szabolcs vállalta a műtétet az Emineo Magánkórházban. A korrekt szerződéskötési procedúra után a szükséges előkészítő vizsgálatokat a kórházban végezték el (a fogorvosi góckutatást saját szervezésben intéztem.) Minden időpontot ebben a folyamatban pontosan betartottak!

A műtét napján reggel kellett bemennem a kórházba, a felvétel után kb. 3 órával megtörtént a műtét. Ez sikeres volt, utána kevés fájdalmat éreztem, az egész ápoló személyzet nagyon segítőkész volt. A kórházi ellátás (a napi vizsgálatok, a gyógyszerrel történő ellátás, a gyógytorna, masszázsok, étkezés) rendkívül színvonalas volt. A sebészek naponta több alkalommal is megjelentek, követték az első napi folyamatokat.

Három nap után bocsátottak haza, részletes javaslatokkal az otthoni teendőkre vonatkozóan. A műtétet a fentiekben elmondottak alapján is megélhetőnek, emberinek találtam. Gratulálok a kórház munkájához, további sikereket, jó egészséget kívánok!

Dr. R. Tibor”

Ha Ön is elmesélné kórházunkban szerzett tapasztalatait, írjon nekünk a visszajelzes@emineo.hu e-mail címre!