kedvezmény

Gyermekrendelések és érsebészeti szakrendelés 20% kedvezménnyel

Az ajánlat 2022. április 30-ig érvényes.

Gyermekrendelések 20% kedvezménnyel

Április 30-ig 20% kedvezménnyel foglalhat időpontot gyermeksebészeti, gyermek-tüdőgyógyászati és gyermekultrahang szakrendeléseinkre.

Gyermeksebészet

Türelmes, kedves és empatikus gyermeksebészünk, Dr. Fadgyas Balázs várja a gyermeksebészeti panaszokkal (benőtt köröm, anyajegy-problémák, fütyigondok, különböző sérvek, epekő, stb.) küzdő gyermekeket. Az esetlegesen szükséges beavatkozásokat akár a tavaszi szünetben is el tudja végezni – hogy gyermeke nyugodt körülmények között lábadozhasson otthonában, és ne kelljen hiányoznia az iskolából.

Gyermek-tüdőgyógyászat

A mosolygós Dr. Marsi-Molnár Barbara gyermektüdőgyógyászunk az alsó és felső légúti panaszokkal, tüdőproblémákkal, asztmával, légúti allergiával érkező gyermekeket fogadja rendelésén.

Gyermekultrahang

Új radiológusunk, Dr. Karádi Zoltán újszülött kortól vizsgál gyermekeket (pl. csecsemőszűrés, koponyaultrahang-vizsgálat), míg Dr. Tarkovács Andrea radiológus kétéves kortól fogadja kis pácienseit ultrahangos vizsgálatra. A vizsgálat fájdalmatlan, nem okoz megterhelést a gyermekeknek.

Érsebészeti rendelés 20% kedvezménnyel

Új érsebész főorvosunk, Dr. Mikola József rendelésére április 30-ig szintén 20% kedvezménnyel lehet időpontot foglalni – akár későbbi alkalomra is. Dr. Mikola József Magyarországon a visszeres betegek kezelésében elsőként alkalmazta a Foam hab scleroterápiát, valamint a konzervatív érbetegség, cukorbeteg láb és neuropátia kezelésére a széndioxidkabin-terápiát.