Töltse le az Emineo Magánkórház applikációt!

Egy új szolgáltatásunkkal szeretnénk az Önök kényelmét szolgálni. Elkészítettük a mobiltelefonra letölthető „Emineo Magánkórház” applikációt, amelyen keresztül minden eddiginél könnyebben, gyorsabban és egyszerűbben foglalhat időpontot szakrendeléseinkre, diagnosztikai vizsgálatainkra és rehabilitációs kezeléseinkre. Ráadásul most járóbeteg szakrendeléseink árából 10% kedvezményt biztosítunk azok számára, akik az applikáción keresztül foglalnak időpontot.

A felhasználóbarát, átlátható felületen könnyedén kiválaszthatja az igénybe venni kívánt vizsgálatot, szakorvost, illetve az elérhető, szabad időpontot, amely megfelel Önnek. Telefonszáma megadásával készülékére egy kód érkezik, mellyel beléphet az applikációba és lefoglalhatja a kiválasztott időpontot. Ezen regisztrációt követően már nem szükséges újra megadni adatait.

A foglalást követően az applikációban nyomon tudja követni közelgő foglalásait, és igény szerint módosíthatja vagy le is mondhatja ezeket (lemondási szabályzatunkat itt olvashatja). Múltbeli foglalásait is le tudja kérdezni ezen a felületen.

Fedezze fel mobil applikációnk előnyeit
és használja kedvezményeinket!

10% KEDVEZMÉNY

Az applikációt az alábbi gombokra kattintva töltheti le:

10% kedvezmény

Az applikáció használatával Ön most 10% kedvezményt kaphat járóbeteg szakrendeléseinkre. Az applikációban ugyan Ön listaáron fog foglalni, de a kedvezmény érvényesítéséhez Önnek csak be kell mutatnia telefonján az applikációt és mi 10%-kal kevesebb összeget fogunk Önnek számlázni. Ez az ajánlat más kedvezményünkkel nem összevonható és visszavonásig érvényes.