Töltse le az Emineo Magánkórház applikációt!

Egy új szolgáltatásunkkal szeretnénk az Önök kényelmét szolgálni. Elkészítettük a mobiltelefonra letölthető „Emineo Magánkórház” applikációt, amelyen keresztül minden eddiginél könnyebben, gyorsabban és egyszerűbben foglalhat időpontot szakrendeléseinkre, diagnosztikai vizsgálatainkra és rehabilitációs kezeléseinkre. Ráadásul most járóbeteg szakrendeléseink árából 5% kedvezményt biztosítunk azok számára, akik az applikáción keresztül foglalnak időpontot.

A felhasználóbarát, átlátható felületen könnyedén kiválaszthatja az igénybe venni kívánt vizsgálatot, szakorvost, illetve az elérhető, szabad időpontot, amely megfelel Önnek. Telefonszáma megadásával készülékére egy kód érkezik, mellyel beléphet az applikációba és lefoglalhatja a kiválasztott időpontot. Ezen regisztrációt követően már nem szükséges újra megadni adatait.

A foglalást követően az applikációban nyomon tudja követni közelgő foglalásait, és igény szerint módosíthatja vagy le is mondhatja ezeket (lemondási szabályzatunkat itt olvashatja). Múltbeli foglalásait is le tudja kérdezni ezen a felületen.

Fedezze fel mobil applikációnk előnyeit
és használja kedvezményeinket!

5% KEDVEZMÉNY

Az applikációt az alábbi gombokra kattintva töltheti le:

5% kedvezmény

Az applikáción keresztül foglalva Ön most 5% kedvezményt kaphat járóbeteg szakrendeléseinkre. Az applikációban ugyan Ön listaáron fog foglalni, de a kedvezmény érvényesítéséhez az applikáción keresztül foglalja le a szakrendelési időpontot, mi pedig 5%-kal kevesebb összeget fogunk Önnek számlázni. Ez az ajánlat más kedvezményünkkel nem összevonható és visszavonásig érvényes.

 Mire vonatkozik a kedvezmény?

Az applikáció használatához kapcsolódó 5% kedvezmény következő szolgáltatásainkra vonatkozik:

  • az Emineo Magánkórház minden járóbeteg-szakrendelése.

Az applikáció használatához kapcsolódó 5% kedvezmény következő szolgáltatásainkra nem vonatkozik:

  • műtét,
  • kontrollvizsgálat,
  • bérlet.

Az applikáció használatához kapcsolódó kedvezmény más kedvezményünkkel nem vonható össze.