Dr. Knoll Zsolt Ph.D.

Ügyvezető- és Orvosigazgató

Bemutatkozás

Orvosszakmai szempontból ortopéd-traumatológus, sportsebész, térdspecialistaként tudnám azonosítani önmagamat. Életem első jelentős részét a magyar állami intézményi rendszerben, és azon belül is a Sportkórház híres sebészeti közegében éltem le, és szereztem sok tapasztalatot. 2009-ben azt hiszem, az elsők között döntöttem el, hogy teljesen átülök a magánellátás térfelére. Ebben az időben mindenképpen, de talán még ma is szokatlan, hogy valaki elhagyja a biztos megélhetést garantáló állami rendszert, és a kockázatos magánellátásba invesztál. A döntést feleségemmel közösen meghozva, minden mobilizálható vagyonunkat a szakrendelőnk elindításába fektettük.

Ennek köszönhetően 2009-ben megnyitottuk első magánrendelőnket, mely lassan beindulva elkezdett terjeszkedni, és 2016-ra már 4 különböző helyszínen működött. Kezdetben a feleségemmel ketten irányítottuk az intézményt, minden feladatot közösen végezve. Lassan a munka mennyisége következtében kialakult egy belső munkamegosztás, melynek köszönhetően én elsősorban az orvosszakmai kérdésekkel kezdtem el foglalkozni. A Hegyalja úti Magánkórház 2018-as megnyitása után a méretek és a folyamatok még komplexebbek lettek, így a korábban elkezdődött feladatmegosztás alapján mint Orvosigazgató irányítom az intézményt, és keresem folyamatosan a szakmai fejlődés lehetőségeit.

Ez utóbbi keretében több EU-s orvosi, kutatás-fejlesztési projektet is levezényeltem, melyek eredményeit folyamatosan alkalmazzuk a mindennapi működésünkben. Hiszek abban, hogy egy jó orvosigazgató nehezen lehet kívülálló a saját intézményében, ezért az intézkedéseim eredményét gyakorló sebészként mind a rendeléseken, mind a műtőben a másik oldalról is folyamatosan tesztelem, ellenőrzöm.