Dr. Börzsei-Knoll Veronika

Ügyvezető igazgató

Bemutatkozás

Ortopédus orvosként azon kevés nők egyikének mondhatom magam, akik a boka- és lábsebészetet választották. Pályám kezdetén gyakorlatomat a Sportkórházban szereztem, ahonnan viszonylag fiatalon átváltottam a magánegészségügyre a férjemmel együtt. Természetesen nagyon kevés 30 éves mondhatja el, hogy már komoly cégépítési és vezetési gyakorlattal rendelkezik. Kezdetben a lelkesedés, a hatalmas mennyiségű munka és a fantasztikus kollégák pótolták a tapasztalatot.

Büszkék vagyunk arra, hogy ennyire minimális támogatással és forrásokkal tudtunk olyan munkát végezni, melynek eredményeképp a betegeink száma minden évben a legmerészebb álmainkat is meghaladó mértékben emelkedett. Ennek hatására egy néhány fős családi vállalkozásból 10 év alatt Budapest egyik leghíresebb magánkórházát sikerült felépíteni. Bár az ügyvezetői feladatok egyre több időt követeltek tőlem, a kezdetektől ragaszkodtam egyik szerelmemhez, az orvosi munka párhuzamos végzéséhez. A 2018as nagy kórháznyitásunk, nem is beszélve az azt megelőző előkészítő, illetve építkezési munkákról, egyértelművé tette, hogy a feladatainkat férjemmel és más vezető kollégákkal egyre jobban meg kell osztani. Talán ennek is az eredménye, hogy férjemmel együtt az Emineoval párhuzamosan két gyönyörű gyermekünk felnevelését is meg tudtuk oldani az elmúlt több mint 10 évben.

Célom a jövőben is az, hogy az Emineo egy kiemelkedő minőségű magánegészségügyi szolgáltató maradjon, sok tízezer elégedett beteggel.