Ünnepeljük együtt az Emineo 15. születésnapját!

Az Emineo Magánkórház idén ünnepli 15. születésnapját, és szeretnénk ezt az örömteli eseményt Önnel is megosztani. Hálánk jeléül az év hátralévő részében különleges akciókkal készülünk.

Segítünk, ha baj van!

Az Emineo Magánkórház baleseti ügyelete minden nap, hétvégén és ünnepnapokon is készen áll arra, hogy otthoni 🏠, sport 🏀 vagy játszótéri 🚸 balesetek esetén gyors, várakozás nélküli ellátást nyújtson gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Tapasztalt traumatológusaink és a legmodernebb diagnosztikai eszközök biztosítják, hogy Ön a legjobb kezekben legyen.

Akciónk részletei

  • Időtartam: Június 2. és 30. között
  • Kedvezmény mértéke: 15% az ügyeleti traumatológiai szakvizsgálat árából
  • Érvényesség: hétvégén és hétköznapokon is
  • Feltételek: a kedvezmény kizárólag az első szakvizsgálat árára vonatkozik, nem tartalmaz műszeres diagnosztikai vizsgálatokat és más kedvezménnyel nem összevonható.

Hogyan használhatja ki a kedvezményt?

Az akcióhoz tartozó kuponkódot hírlevelünkre való feliratkozás után küldjük ki. Online foglalás esetén a megjegyzés rovatba kell beírni a kuponkódot. Telefonos foglalás esetén kérjük, jelezze az ügyfélszolgálatos kollégáknak, hogy rendelkezik kuponkóddal.

Miért válassza az Emineo Magánkórházat?

Az élet bármely pillanatában bekövetkezhetnek váratlan balesetek, legyen az otthon, sportolás közben vagy a játszótéren. Ilyen helyzetekben azonnali és szakszerű ellátásra van szükség. Az Emineo Magánkórház baleseti ügyelete mindennap készen áll arra, hogy gyors és hatékony segítséget nyújtson. Nálunk nincs hosszú várakozási idő, és biztos lehet benne, hogy tapasztalt traumatológusaink a legmodernebb eszközökkel látják el Önt vagy gyermekét.