„Támogató, empatikus légkörben történt az ellátásom”

Az Emineo Magánkórházban fontosnak tartjuk pácienseink véleményét. Örömünkre szolgál, hogy egyre több visszajelzést kapunk, melyek segítségével tovább tudjuk emelni szolgáltatásaink színvonalát. Az alábbiakban néhány kedves páciensünk véleményét tesszük közzé.

„Ezúton is hálásan köszönöm mindenkinek az ellátást, különösképpen Dr. Deme Gábor baleseti traumatológus doktor úrnak, akinek sikerült minden félelmemet elűzve, fájdalommentessé tenni a traumatológia kontrollvizsgálatokat. Nem utolsó sorban kedélyes természetének és humorának köszönhetően a balesetből felépülés kellemetlensége ellenére még néha meg is mosolyogtatott az kötéscserék alkalmával. Köszönöm neki, hogy addig keresett fájdalommentes megoldásokat, hogy minimálisra csökkentse a rögzítő sín és gyűrű viselését, amíg maximálisan elégedett nem voltam, akkor is, ha ez több idejébe vagy energiájába került, mint a „minimum” ellátás.”

„Nagyon elégedett vagyok! Múlt héten kedden, késő délután egy szerencsétlen esés következtében eltörtem szilánkosra a jobb felkarom/vállam. Csütörtök estére, hála a szuper csapatnak, és Dr. Kocsis András Bernátnak, már meg is műtöttek (titán csavarokkal összerakott A DOKI 😍). Lívia nővért sem felejtem el soha! A legelesettebb pillanatokban támogatott, hol szakértelmével, hol emberileg. A főnővérnek is köszönöm, hogy megoldották, hogy egyedül lehessek a szobában. Szívből köszönöm az anesztes orvosomnak (Dr. Soltész Richárd) is a profi hozzáállást!”

Kocsis doki szuper, ráadásul nekem nagyon nem mindegy, hogyan gyógyul meg a jobb karom, mert jobbkezes vagyok és festőművész.”

„Hálásan köszönöm Dr. Knoll Zsoltnak és az összes dolgozónak a munkáját, amit a térdprotézis műtétem előtt és után tettek. Gyógyulás közben lélekben készülök a másik láb térdprotézis műtétjére.”

„Szuper csapat és nem mellesleg a higiénia 5 csillagos!”

„Mindennel tökéletesen elégedett voltam; különösen pozitív élmény volt, hogy rendkívül gyorsan, gördülékenyen zajlott az egész folyamat, és támogató, empatikus légkörben történt az ellátásom.”

„Maximálisan elégedett voltam az elláttással, a tempóval, a kérdéseimre kapott válasszal, az internetes oldal egyszerűségével, a bejelentkezés könnyen, gyorsan kitölthető!”

Ha Ön is elmesélné kórházunkban szerzett tapasztalatait, írjon nekünk a visszajelzes@emineo.hu e-mail címre!