Testsúly ambulancia

Mivel foglalkozik a testsúlyambulancia?

Európában Magyarország a legelhízottabb nemzet. A testsúlytöbblet szövődményeként a vezető halálokok között vannak a szív- és érrendszeri betegségek. A testsúlytöbblet a 2-es típusú diabetes mellitus kialakulására is hajlamosító tényező mely betegség 2003-2015 között megduplázódott (jelenleg nagyjából 800 ezren élnek diabétesszel és közel ugyancsak 800 ezren károsodott szénhidrát anyagcserével.). A rossz táplálkozás, a mozgásszegény életmód mind hozzájárul a nem megfelelő testsúlyhoz. Testsúlyambulanciánkon az ideális testsúly elérése a cél.

Mi történik a személyes konzultáción?

Az Emineo Magánkórházban egy speciális testtömeg összetétel mérés zajlik BIA (izom-víz-zsír összetétel) segítségével. A mérés eredményeként a minőségi tápláltságra kapunk információt. Ezt követően a beteg alapanyagcseréjét figyelembe véve alakítjuk ki az egyénre szabott diétát (cukorbetegek esetében is), mely révén a beteg a felesleges zsírszövetét égeti el, izomtömeg veszteség nélkül és a rettegett Yo-Yo effektus sem lép fel.

Lehetséges kezelési gyógymód

Hormon és gyógyszermentes programot ajánlunk, mely asszisztált formában is elérhető- speciális, minőségi összetételű tápanyagkiegészítő segítségével.

Videókonzultáció bevezetése

A koronavírus kapcsán kialakult járványügyi helyzetben is arra törekszünk, hogy pácienseink panaszait megoldjuk, fájdalmaikat csökkentsük. Ennek érdekében indítottuk el videókonzultáció szolgáltatásunkat, melynek keretében szakorvosaink online kapcsolaton keresztül állnak pácienseink rendelkezésére.

+ KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!

Szakorvosaink, munkatársaink:

Testsúly ambulancia

Dr. Sipos György

Belgyógyász, diabetológus, obezitológus

Hétfő16:00-19:00
Csütörtök13:30-15:30

Árak

Testösszetétel mérés30000 Ft-tól
Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.