Plasztika

Miért jöjjön hozzánk?

  • empatikus plasztikai sebészünk maximális diszkrécióval fogadja
  • személyre szabott tervet készítünk plasztikai kezeléséhez
  • érthetően és megnyugtatóan tájékoztatjuk a lehetséges megoldásokról

Mivel foglalkozik a plasztika?

Többnyire az esztétikai műtétek jutnak eszünkbe, de sok esetben rekonstrukciós, vagy helyreállító műtéteket is a plasztikai sebész végez el.

Milyen beavatkozás típusok tartoznak ide?

Mellnagyobbítás implantátummal

A leggyakrabban végzett plasztikai műtét a mellplasztika és a mellnagyobbítás implantátummal. A páciensek többsége igényét lelki okokra vezeti vissza, hogy szeretnének nagyobb, vagy formásabb kebleket. A mellplasztikát megelőzi egy személyes konzultáció, ahol nemcsak a műtét részleteit tisztázzuk, hanem az esetleges kockázatokat is ismertetjük. A konzultáció során a páciens melléről fényképeket készítve, azt egy 3Ds modellező szoftverbe betáplálva bemutatjuk a beavatkozás során elérhető különböző lehetséges formákat és méreteket. Implantátumként kizárólag a világ vezető mellimplantátumait gyártó és élettartam garanciát nyújtó német Polytech cég termékeit használjuk. Amennyiben páciensünk kiválasztotta a számára legmegfelelőbbet és meghozta döntését műtétet illetőleg, egy mindenre kiterjedő kivizsgálásra lesz szükség (labor, mell-ultrahang, EKG, speciális betegség (ha van) kapcsán felmerülő kötelező kiegészítő vizsgálat, aneszteziológusi konzultáció). A beavatkozás részleteiről valamint a műtét utáni felépülésről itt tájékozódhat.

Mellfelvarrás

Ha nem vágyik valaki nagyobb keblekre, de formásra igen, tökéletes alternatíva a mellfelvarrás. Azok a páciensek, akik erre szánják magukat, többnyire genetikai adottságok, hormonális változások, fogyás, szülés és szoptatás miatt szembesülnek azzal, hogy nem olyan formájú és alakú a mellük, mint amilyen volt korábban, vagy amilyenre vágynának. A keblekben található kötőszövetek ugyanis elveszítik rugalmasságukat, így az emlő is veszít formájából. A megereszkedett mellet rutinműtéttel könnyedén lehet korrigálni és formálni. A mellplasztikát megelőzi egy személyes konzultáció, ahol nemcsak a műtét részleteit tisztázzuk, hanem az esetleges kockázatokat is ismertetjük. A konzultáció során a páciens kebléről fényképeket készítve, azt egy 3Ds modellező szoftverbe betáplálva bemutatjuk a beavatkozás során elérhető különböző lehetséges formákat és méreteket. Amennyiben páciensünk kiválasztotta a számára legmegfelelőbbet és meghozta döntését műtétet illetőleg, egy mindenre kiterjedő kivizsgálásra lesz szükség (labor, mell-ultrahang, EKG, speciális betegség (ha van) kapcsán felmerülő kötelező kiegészítő vizsgálat, aneszteziológusi konzultáció). A beavatkozás részleteiről valamint a műtét utáni felépülésről itt tájékozódhat.

Mellfelvarrás és implantátum behelyezés

Hiszünk abban, hogy az egészségügyben nincsenek egyforma esetek, így a plasztikában is különösen fontos az egyénre szabottság. Ha a pácienssel közösen úgy ítéljük meg, hogy mellnagyobbítás és mellfelvarrás együtt adja meg azt a végeredményt, amely a legszebb, legtermészetesebb megoldással kecsegtet, akkor mind a kettőre, egy műtét során is van lehetőség. A beavatkotást megelőzi egy személyes konzultáció, ahol nemcsak a műtét részleteit tisztázzuk, hanem az esetleges kockázatokat is

ismertetjük. A konzultáció során a páciens melléről fényképeket készítve, azt egy 3Ds modellező szoftverbe betáplálva bemutatjuk a beavatkozás során elérhető különböző lehetséges formákat és méreteket. Implantátumként kizárólag a világ vezető mellimplantátumait gyártó és élettartam garanciát nyújtó német Polytech cég termékeit használjuk. Amennyiben páciensünk kiválasztotta a számára legmegfelelőbbet és meghozta döntését műtétet illetőleg, egy mindenre kiterjedő kivizsgálásra lesz szükség (labor, mell-ultrahang, EKG, speciális betegség (ha van) kapcsán felmerülő kötelező kiegészítő vizsgálat, aneszteziológusi konzultáció). A beavatkozás részleteiről valamint a műtét utáni felépülésről itt tájékozódhat.

Hasplasztika

Nagy mértékű fogyás, vagy szülést követően a hasfal rugalmassága, a bőr feszessége romlik, és sok esetben úgynevezett kötényhas alakul ki, amely nemcsak önbizalomromboló, hanem egyéb kellemetlenségekkel is járhat. Nehezíti az öltözködést, a mozgást, a sportolást. Az Emineo Magánkórházban a plasztikai műtétek között vállalunk hasplasztikát is, amely során a kötényszerű, megereszkedett bőrfelesleget és a felhalmozódott zsírt távolítjuk el. A személyes konzultáció elengedhetetlen, ennek során szakorvosunk átbeszéli a pácienssel a műtét menetét és az esetleges szövődményeket, illetve kockázatokat. Az operáció során a bikinivonalon ejtünk metszést, így a későbbiekben nyugodtan lehet strandra menni, a műtéti hegek nem látszódnak majd. A konzultációt követően szükséges labor, hasi ultrahang, EKG vizsgálatokra elmenni, illetve egyeztetni egy aneszteziológussal. A beavatkozás részleteiről valamint a műtét utáni felépülésről itt tájékozódhat.

Szemhéjkorrekció

Az arcon elvégzett plasztikai műtétek egyik legnépszerűbb, Magyarországon is egyre gyakrabban végzett beavatkozása az alsó és felső szemhéjak korrekciója. Mivel a szem környékén nagyon vékony a bőr, a kötőszöveti állomány pedig nagyon kevés kötőszöveti rostot tartalmaz, az idő múlásával a felső szemhéj lógni kezd, az alsó szemhéjnál pedig kinyúlik a bőr, ráncok és úgynevezett táskák alakulnak ki. A szemhéjkorrekcióval nem csupán esztétikai változást érhetünk el, hiszen a páciens megjelenése fiatalosabb és üdébb lesz, hanem a látásban is minőségi javulást lehet elérni. Sokan vannak ugyanis, akiknek a lógó felső szemhéj már a látásban is gondokat okoz. A beavatkozás részleteiről valamint a műtét utáni felépülésről itt tájékozódhat.

Ajakfeltöltés implantátummal

A formás, dús száj sokaknak csak álom, pedig ma már számos megoldás van arra, hogy természetes hatást keltve alakítsunk a száj kontúrján. Az ajakfeltöltéssel, történjen bármilyen anyaggal is, korrigálható az ajkak aszimmetriája, vastagabbá, teltebb és így határozottabbá tehetőek.

Az Emineo Magánkórházban Permalip implantátummal végezzük az ajakfeltöltést, helyi érzéstelenítésben. Az ajkakba egy olyan, speciális, erre az esztétikai eljárásra fejlesztett anyagot fecskendezünk be néhány perc alatt, amely korlátlan ideig, biztonságosan és természetes hatást keltve érjük el a dúsabb hatást. Személyes konzultáció során szakorvosunk elmondja a beavatkozás menetét, ismerteti az esetleges kockázatokat, majd akár aznap elvégezhető az ajakfeltöltés.

Ráncfeltöltés

Harminc felett a bőr veszít rugalmasságából, vízmegkötő képességéből, amely azzal is jár, hogy arcunk egyre több hibát, ráncot visel magán. A folyamat az életmóddal felgyorsítható, plasztikai beavatkozással pedig megváltoztatható. Az Emineo Magánkórházban hyarulonsavval és saját zsírral is végzünk ráncfeltöltést, attól függően, a páciensnek milyen elképzelései vannak a beavatkozás kapcsán.

A hyarulonsavval elvégzett ráncfeltöltés egyszerűen, gyorsan elvégezhető, vele járó kockázat minimális, a hatása pedig nagyjából három-négy hónapig tart ki. A saját zsírral elvégzett ráncfeltöltés során tulajdonképp két kisebb műtétet végzünk el, hiszen egyrészt a szervezet valamelyik részéről leszívjuk az erre alkalmas zsírt, majd egy speciális előkészítés után fecskendezzük be azt a ráncokba. Ez a megoldás tartósabb, hosszabb ideig nyújt ránc nélküli napokat, és jó eséllyel a feltöltött zsír 20-30 százaléka beépülhet.

Mi történik a személyes konzultáción?

Attól függően, a páciens milyen típusú plasztikai beavatkozásra jelentkezett, szakorvosunk megismeri az igényeket, tájékozódik esetleges korábbi betegségekről, születési rendellenességekről és megbeszéli a beteggel a számára ajánlható megoldásokat, azok várható eredményeit, esetleges rizikóit. A plasztikai műtétek esetében a nehezen meghozható döntéseket 3Ds szoftverekkel történő bemutatókkal segítjük. Természetesen többször is készek vagyunk konzultálni és akár több alkalommal is átbeszélni a körülményeket és lehetőségeket, illetve igény esetén szívessen bemutatjuk fekvőbeteg részlegünket.

Lehetséges kezelési gyógymódok?

A beavatkozások, a fent leírtaknak megfelelően, az injekciós kezelésektől egészen a komoly, több órás műtétekig terjedhetnek.

Szakorvosaink, munkatársaink:

Plasztika

Dr. Vancsó Péter

Kézsebész, plasztikai sebész

Árak

Plasztikai sebészeti szakorvosi vizsgálat39.000 Ft-tól
Plasztikai sebészeti kontrollvizsgálat28.000 Ft-tól
Kérjük, a szakrendelés időpontjának kiválasztásához kattintson a „Bejelentkezés” gombra.

Videókonzultáció bevezetése

A koronavírus kapcsán kialakult járványügyi helyzetben is arra törekszünk, hogy pácienseink panaszait megoldjuk, fájdalmaikat csökkentsük. Ennek érdekében indítottuk el videókonzultáció szolgáltatásunkat, melynek keretében szakorvosaink online kapcsolaton keresztül állnak pácienseink rendelkezésére.

+ KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!