Bőrgyógyászat

Pattanások, akné

A főleg pubertáskorúakat érintő, általában hormonváltozással összefüggő, legismertebb kórkép. A 14-18 évesek közel 90%-át érinti.

Nemcsak esztétikailag zavaró tényező, de pszichénket, szociális életünket is nagymértékben befolyásolja. Ma már megdőlt az a hiedelem, hogy csak a tinédzserek betegsége és elmúlik az idővel. Egyre gyakrabban figyelhető meg a tinédzserkort kinyújtva a 20-30-as években is, vagy a pubertáskort kihagyva a felnőttkorban jelentkező forma.

Egyes típusok más betegségek látható tüneteiként alakulnak ki, ezért is fontos a beteg holisztikus vizsgálata. Kezelése komplex módon történik: a lokális és belső, tablettás kezelés mellett az étkezési, bőr ápolási szokásainkon történő változtatás is fontos alappillére a kezelésnek.

acne

Videókonzultáció bevezetése

A koronavírus kapcsán kialakult járványügyi helyzetben is arra törekszünk, hogy pácienseink panaszait megoldjuk, fájdalmaikat csökkentsük. Ennek érdekében indítottuk el videókonzultáció szolgáltatásunkat, melynek keretében szakorvosaink online kapcsolaton keresztül állnak pácienseink rendelkezésére.

+ KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!

Szakorvosaink, munkatársaink:

Bőrgyógyász