orvosi ellátás

Nálunk a páciens az első!

Az Emineo Magánkórházban a professzionális orvosi ellátás mellett kiemelt figyelmet fordítunk pácienseink kényelmére is. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező páciensek várakozási idő nélkül, a lehető leghamarabb jussanak ellátáshoz, és nagy tapasztalattal rendelkező orvosaink a legkörültekintőbben állítsák fel a diagnózist és határozzák meg a kezelési módot. Emellett munkatársaink arra törekednek, hogy a hozzánk forduló páciensek biztonságban érezzék magukat, és tapasztalják: magánkórházunkban valóban törődünk betegeinkkel.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több elégedett páciensünk küld visszajelzést a kórházunkban történt ellátást követően – legyen az baleseti sebészeti ügyelet, valamely szakrendelésünk vagy fekvőbeteg-ellátás. Ezekből a visszajelzésekből válogattunk.

 „Ma délelőtt hívtam Önöket a 13 éves lányom sportsérülése miatt. 13 órára már időpontot is kaptam. A Doktor úr, a Recepciós lányok, a röntgenen a Doktornő, mindenki hihetetlenül kedves, gyors és megnyugtató volt. Most jártam önöknél először, kellemesen „ledöbbentem”, hogy van ilyen hely! Nagyon, nagyon köszönöm a segítségüket és gratulálok az intézményükhöz!”

– írta Bernadett.

„Csak ajánlani tudom őket! Szívből! Az első vírusidőszak közepén kezelték a bal csuklóm törését tökéletesen! Mindent biztonságosnak találtam náluk, folyamatos, tökéletes higiénia (nekem ez fontos volt), a kezem tökéletes azóta is.”

– fogalmazta meg véleményét Judit.

„Kedd délután sikeresen hazaértünk Angliába otthonról, Magyarországról. Szeretném elmondani, hogy nagyon hálás vagyok az egész kórháznak már csak azért is, hogy létezik, és hogy tudtak dolgozni a vírusos időben is. Óriási megkönnyebbülés, hogy megműtötték a vállamat. Angliában még csak kb. 2 hete kezdték a nagyobb műtéteket, csípő- és térdprotéziseket, vállról még szó sincs. Még egyszer köszönöm a segítségüket és szeretettel kívánok sikerekben, elismerésekben gazdag, jó munkát.”

– küldte el jókívánságait Katalin.

„Baleset következtében olyan térdsérülést szenvedtem, hogy térdprotézis műtétre lett szükségem. Ezt a műtétet az Emineo Magánkórházban végezték. A műtétről Dr. Gáspár Szabolcstól részletes, érthető tájékoztatás kaptam. A vizsgálatok időpontra pontosan történtek. A műtét utáni ellátással tökéletesen meg voltam elégedve. Köszönet és dicséret a gyógyulásomat segítő orvosoknak és személyzetnek.”

– írta Margit.

„Tisztelt Dr Knoll Zsolt doktor Úr!
2020.04.15-én szerdán délután jártam Önnél a 14 éves fiammal akinek 8 hete eltört a bal kulcscsontja. Szeretném megköszönni munkáját és tanácsait, továbbá szeretném megemlíteni, hogy a Magánkórházban az összes kezelés alatt mindenkitől korrekt, szakszerű barátságos hozzáállást tapasztaltunk, és ezért köszönet jár mindenkinek. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!”

– küldte ezt a levelet Zoltán.

Ha Ön is szeretné megosztani tapasztalatait, a visszajelzes@emineo.hu e-mail címen várjuk véleményét. Köszönjük visszajelzését!