Térdsebészet műtétek

Az Emineo Magánkórházban számos térdproblémára kínáljuk a legmodernebb műtéti megoldásokat. Ezek közül a leggyakoribbak:

Műtéteinket a legmodernebb eszközökkel és felszerelésekkel végezzük a legmagasabb sterilitási szinttel rendelkező két nagyműtőnkben. Az altatást és a helyi érzéstelenítést aneszteziológus orvosaink és asszisztenseink végzik a lehető legnagyobb szaktudással és odafigyeléssel. Amennyiben az operációt követően intézményi ellátásra van szükség, minden igényt kielégítő fekvőbeteg-osztályunkon maximális kényelemben és luxusban töltheti el a szükséges bent tartózkodási időt.

Pácienseink zavartalan gyógyulását szakképzett, tapasztalt nővéreink biztosítják. Rehabilitációs kezeléseink (fizikoterápia, gyógytorna, gyógymasszázs) a gyorsabb gyógyulást segítik. Intézményünkben kiemelten figyelünk a tisztaságra és a higiéniára, így biztonságban érezheti magát az Emineo Magánkórházban.

Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.