Fekvőbeteg-ellátás az Emineo Magánkórházban

Intézetünk a nyugat-európai magán ellátás színvonalát biztosítja Budapesten. 10 szobás mátrix osztályunkon 18 ágyon biztosítjuk a betegeknek a maximális kényelmet. Minden, minimál design-ban tervezett szobánk és fürdőszobák felszerelése minőségi, a legmagasabb standardoknak megfelelő luxus berendezéseket tartalmaz és kialakításuknál figyelembe vettük a pácienseink esetleges mozgáskorlátozottságát is. Minden szobánk luxus érzetét tovább növeli a szinte mindegyikhez hozzájuk tartozó saját terasz.

fekvőbeteg ellátás

Pácienseink zavartalan gyógyulását válogatott, tapasztalt nővéreinkkel, folyamatos orvosi jelenléttel (éjszaka is) és modern betegmonitor rendszereinkkel biztosítjuk.

Betegeinknek kipróbált, minősített beszállító által készített normál vagy többféle diétás étkezést biztosítunk. Ehhez bármikor helyben sütött, friss pékárut és kávét is kínálunk.

Fontos nekünk, hogy pácienseink minél jobban érezzék magukat náluk, ezért mindenkinek egy-egy iPad-et is felajánlunk, melyen korlátlanul internetezhetnek, TV-t nézhetnek, intézhetik levelezésüket vagy akár munkaügyeiket.

fekvőbeteg ellátás

A vendégeink biztonságáért kártyás beléptetési rendszer, a bejáratokat és folyosókat figyelő kamerák és rádiós beteghívó rendszerünk felel.

Végül, de nem utolsósorban maximális figyelmet fordítunk a tisztaságra és a fertőzésmentességre, melynek eredményként eddig egyetlenegy kórházi fertőzés sem történt kórházunkban, melyre nagyon büszkék vagyunk.

fekvőbeteg nővérállomás
Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.