Fekvőbeteg-ellátás az Emineo Magánkórházban

Intézetünk a nyugat-európai magán ellátás színvonalát biztosítja Budapesten. 10 szobás mátrix osztályunkon 18 ágyon biztosítjuk a betegeknek a maximális kényelmet. Minden, minimál design-ban tervezett szobánk és fürdőszobánk felszerelése minőségi, a legmagasabb standardoknak megfelelő luxusberendezéseket tartalmaz, és kialakításuknál figyelembe vettük a pácienseink esetleges mozgáskorlátozottságát is. Minden szobánk luxusérzetét tovább növeli a szinte mindegyikhez tartozó saját terasz.

fekvőbeteg ellátás

Pácienseink zavartalan gyógyulását válogatott, tapasztalt nővéreinkkel, folyamatos orvosi jelenléttel (éjszaka is) és modern betegmonitor rendszereinkkel biztosítjuk.

Betegeinknek kipróbált, minősített beszállító által készített normál vagy többféle diétás étkezést biztosítunk. Ehhez bármikor helyben sütött, friss pékárut és kávét is kínálunk.

Fontos nekünk, hogy pácienseink minél jobban érezzék magukat náluk, ezért mindenkinek egy-egy iPad-et is felajánlunk, melyen korlátlanul internetezhetnek, TV-t nézhetnek, intézhetik levelezésüket vagy akár munkaügyeiket.

fekvőbeteg ellátás

A vendégeink biztonságáért kártyás beléptetési rendszer, a bejáratokat és folyosókat figyelő kamerák és rádiós beteghívó rendszerünk felel.

Végül, de nem utolsósorban maximális figyelmet fordítunk a tisztaságra és a fertőzésmentességre.

fekvőbeteg nővérállomás