Intézményünk

Az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központ 2009-ben nyitotta meg kapuit Újbudán, elsősorban mozgásszervi panaszokra, sérülésekre szakosodottan. Az Emineo célja már ebben az időszakban is az volt, hogy a legmodernebb eljárásokat és technikákat az elsők között Magyarországra behozva jelentősen csökkentse a gyógyulás időtartamát, és javítsa a betegek életminőségét. Ennek elérése végett a fejlett diagnosztikát specializált, professzionális rehabilitációs részleggel egészítette ki. A rehabilitáció minden esetben egyénre szabottan, önálló foglalkozás keretében történik. Munkatársaink mind hisznek abban, hogy Magyarországon lehet színvonalas, minőségi ellátást nyújtani.

Intézézményünk Emineo Magánkórház

2013 márciusában úttörőként indítottuk el térítéses baleseti ügyeletünket, mely ma is egyedi szolgáltatásnak számít. Háztartási-, munkahelyi- és sportbalesetek, ficamok, rándulások, törések, húzódások, vágott és szúrt sebek a legmodernebb elvek alapján kerülnek rövid időn belül ellátásra. A hét minden napján 8.00 – 20.00 óra között traumatológus szakorvos látja el pácienseinket. A pontos diagnózis felállítását fejlett diagnosztikai háttér segíti.

2018. április elsején nyitottuk meg minden igényt kielégítő 2200 nm-es magánkórházunkat Buda szívében, a Hegyalja úton. Itt exkluzív, de megfizethető árú, end-to-end szolgáltatást tudunk biztosítani betegeink részére a diagnosztikától kezdve, a járóbeteg-ellátáson, műtéti szolgáltatásokon, fekvőbeteg-ellátáson keresztül a rehabilitációig. Műtőink minősége minden szempontból az első háromban található a magánszolgáltatók között, amelyet 18 ágyas fekvőbeteg részlegünk szolgál ki funkcionális, elegáns stílusban.

Váróterem Emineo Magánkórház

Az ügyfeleink kérésére bővíteni kellett portfóliónkat, hiszen egyre több, minél teljesebb szolgáltatást szeretnének egy szolgáltatónál igénybe venni. Ennek eredményeként beindítottunk egy sor társszakmát is, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

  • belgyógyászat
  • bőrgyógyászat
  • fül-orr-gégészet
  • kardiológia
  • neurofiziológia
  • reumatológia
  • plasztika
  • urológia

Működésünket jellemző néhány szám: 2019ben több mint 46.000 orvos-beteg találkozót bonyolítottunk le, és mintegy 1.000 műtétet végeztünk el több mint 110 kollégával. Független és folyamatos ügyfélelégedettség mérés szerint minden elégedettségi mutatónk 97% felett található, amire nagyon büszkék vagyunk, és szünet nélkül dolgozunk azon, hogy meg is őrizzük. Szintén munkánk elismeréseként már 7 nemzetközi biztosítóval közvetlen szerződésben vagyunk, illetve cégek, intézmények (pl. nagykövetségek, filmstúdiók) tüntetnek ki bennünket exkluzív szolgáltató szerződéssel.

Az Emineo már megalakulásakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a beteg távozása után úgy érezze, hogy megérte az ellátásunkért fizetni, és legközelebb is ide szándékozik jönni. Ennek érdekében nagyon gyors, hatékony, szinte várakozásmentes szolgáltatást szerveztünk Önöknek, és olyan eszközöket és anyagokat használunk, amelyek a magyar ellátásban még korántsem megszokottak.

Rendelő Emineo Magánkórház