MÁR MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK MŰKÖDIK. VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

Emineo Magánkórház

Cím: 1016 Budapest, Hegyalja út 7.
Telefon: +36 1 773 3333
E-mail: emineo@emineo.hu

Nyitvatartás:

Rendelő: Hétfő-Péntek 08.00 – 20.00 óráig
Baleseti Ügyelet: Minden nap 08.00-20.00 óráig

Küldjön üzenetet!


Parkolás

Pácienseink részére szabad helyek függvényében parkolási lehetőséget biztosítunk a Buda Center Irodaház mélygarázsában. Ehhez szükséges, hogy előzetes bejelentkezése, időpont foglalása alkalmával adja meg rendszámát. A mélygarázsba a lehajtó kaputelefonján bemondott rendszáma alapján tudjuk beengedni. A mínusz egyes szinten az Emineo Vendég feliratú szabad helyeken tud leparkolni. A kihajtásnál a kapu automatikusan ki fog nyílni. A be- és kihajtás a KRESZ szabályainak megfelelő oldalon történik.

A Magánkórház Hegyalja úti főbejárata előtti mentőmegállóban rövid megállás szintén lehetséges.

FONTOS: Covid tesztre érkezőknek a fertőzés elkerülése végett sajnos nem tudunk az épületben parkolót biztosítani. Megértésüket köszönjük.

Egészségpénztár

Rendelőnk szolgáltatásai, beleértve a baleseti ügyeleti szolgáltatásunkat is, egészségpénztárra elszámolhatóak. Rendelőnk az AXA / Prémium egészségpénztár kivételével az összes egészségpénztárral szerződéses kapcsolatban van.

Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.