Dinamikus árazás – elsőként a magyar egészségügyben

Foglaljon nagy kedvezménnyel időpontot szakrendeléseinkre!

Tisztelt Páciensünk!

Sokat dolgoztunk azon, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a fenntartható és a megfizethető egészségügyi ellátás között.

Az Emineo Magánkórház mára jutott el arra az informatikai fejlettségi szintre, hogy a légitársaságoknál és a turizmusban már mindennaposnak számító, de az egészségügyi ellátásban még nem tapasztalt módszert bevezessük.

Az Emineo Magánkórház legújabb ajánlata a DINAMIKUS ÁRAZÁS.

Intelligens technológiánk online foglalás esetén a foglaltságtól és az időpont közelségétől függően kedvezményes szolgáltatási díjat kínál fel Ügyfeleinknek. Így akár 30-40%-os (akár 14.000 Ft összegű) kedvezménnyel is foglalhat időpontot szakrendeléseinkre online foglalási rendszerünkön keresztül.

Miben más?

A Dinamikus Árazási módszer lényege, hogy az Emineo Magánkórház a jövőben nem rögzített árakon kínálja szolgáltatásai döntő többségét, hanem a foglaltság és az időpont közelsége függvényében változó árakat alkalmazunk.

Aki az elmúlt öt évben foglalt már repülőjegyet vagy szállodai szobát okostelefonján, egészen biztosan dinamikus árazásban foglalt: az online foglalási rendszerekben a kereslet és a rendelkezésre állás alapján folyamatosan változik az ár: az egyik nap olcsóbban, a másik nap drágábban foglalhatjuk le ugyanazt a repülőjegyet vagy szállodai szobát.

Az Emineo Magánkórházban lényeges különbség, hogy míg az előző esetben az árak nincsenek maximálva, addig nálunk a dinamikusan változó árak semmiképp sem haladják meg a weboldalunkon feltüntetett árakat.

Hogyan működik?

Ha egy adott szakrendelésre foglalt időpontok száma lehetővé teszi, a fennmaradt, szabadon lévő időpontok esetében kedvezményes ár alkalmazására van lehetőség. Ha egy szakrendelés/szakorvos legközelebbi időpontjai felszabadulnak, jellemzően lemondás esetén, vagy a foglaltság/kihasználtság nem haladja meg a kívánt szintet, ezeket az időpontokat kedvezményes áron ajánlja ki az online foglalási rendszer. Foglalási rendszerünkben átláthatóan feltüntetjük az egyes időpontokra elérhető kedvezményes árainkat, így pácienseink a lehető legegyszerűbben foglalhatják le a számukra megfelelő időpontot.

Miért jó a Dinamikus Árazás?

A Dinamikus Árazási módszerrel pácienseink jelentős (akár 30-40%) kedvezménnyel foglalhatnak közeli időpontot egyes szakrendeléseinkre, úgy, hogy közben nagy tapasztalattal és tudással rendelkező szakorvosaink rendelési idejének optimális kihasználtságát is biztosítjuk.

Feltételek:

  1. A Dinamikus Árazással csökkentett árakon online felületünkön vagy az Emineo applikációntud foglalni. Személyesen vagy telefonon csak a normál áron tudjuk foglalását rögzíteni.
  2. Tekintettel arra, hogy a nagy kedvezmény miatt sokan szeretnék lefoglalni ezeket az időpontokat, ezért ezekben az esetekben foglalási díjat vezettünk be. Ennek célja, hogy minimalizáljuk a kevésbé meggondolt foglalások számát, ezzel biztosítva, hogy a sürgős esetek minél hamarabb ellátásra kerülhessenek. A foglalási díj automatikusan visszajár, amennyiben a páciens megjelenik a rendelésen, vagy az üzletszabályzatban megadottak szerintlemondja lefoglalt időpontját.

Bízunk benne, hogy Dinamikus Árazási módszerünk elnyeri pácienseink tetszését!

Visszajelzésüket érdeklődve várjuk kapcsolati űrlapunkon!