24 órás ABPM / Holter EKG

Mi az az ABPM?

Az ABPM a járóbetegként végezhető vérnyomás-monitorozás angol nyelvű rövidítése. Napi gyakorlatunkban 24 órás, nappal 15, éjjel 30 percenként egy kis hordozható készülék segítségével végzett vérnyomásmérést jelent. Magas vérnyomásos betegség gyanúja, vagy követése esetén használjuk az Emineo Magánkórházban, a folyamatban lévő kezelés eredményessége is megítélhető így. Gyakran fed fel olyan napközbeni, vagy alkalmi kiugrásokat, amelyek az alkalmankénti méréssel nem derülnek ki.

24 órás kardio

Mi az a Holter EKG?

A Holter monitor 24 órás, járóbetegként végezhető EKG-monitorozást jelent. Az adatokat egy apró gép gyűjti, az adatok kiolvasása és az értékelés a készülék levétele után történik. Rövid ideig tartó szívdobogásérzés, eszméletvesztés, ritmuszavarok gyanúja esetén használjuk. A beteg számára megterhelést nem jelent, hiszen a mindennapi életet nem nehezíti meg a készülék.

Szakorvosaink, munkatársaink:

Kardiológiai vizsgálatok

blank

Dr. Sidó Zoltán Ph.D.

Kardiológus

Péntek12:00-16:00

Árak

24 órás ABPM25.000 Ft-tól
Holter EKG25.000 Ft-tól
Terheléses EKG30.000 Ft-tól
Kardiológia szűrés30.000 Ft-tól
Szív Ultrahang25.000 Ft-tól
Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.