Visszaélés orvosigazgatónk nevével

Dr. Knoll Zsolt nevével és arcmásával, valamint az Emineo Magánkórház logójával reklámoznak egy olyan gyógyhatású készítményt, amelyről azt ígérik, hogy csökkenti a térdfájdalmat.

Május utolsó napjaiban a közösségi és online hirdetési felületeken olyan magyar nyelvű termékhirdetések jelentek meg, amelyek orvosigazgatónk, Dr. Knoll Zsolt nevét és arcmását jogellenesen felhasználva hirdetnek egy térdfájdalom ellen javasolt készítményt. A képkockákat legnépszerűbb, több tízezer érdeklődő által megtekintett tájékoztató videónkból lopták el ismeretlen tettesek, az Emineo Magánkórházzal és Dr. Knoll Zsolttal kapcsolatban fennálló bizalomra és népszerűségre építve.

A hirdetés hamis állításai miatt az Emineo Magánkórház megteszi a szükséges jogi lépéseket. Orvosigazgatónk, Dr. Knoll Zsolt a készítménytől és a hirdetéstől elhatárolódik. „Nyilvánvalóan és felháborítóan hamis szakmai állításokat fogalmaz meg a hirdetés, amely azt sugallja, hogy a termékhez bármilyen közöm lenne” – emelte ki Dr. Knoll Zsolt.

Pácienseinket és a térdfájdalommal élőket arra kérjük, hiteles forrásból tájékozódjanak, és mielőtt egészségükkel kapcsolatos terméket vagy szolgáltatást vásárolnának, minden esetben kérjék ki orvosuk, gyógyszerészük szakmai véleményét.

Egészségünk és a hiteles tájékoztatás mindennél fontosabb!

Emineo Magánkórház