Ünnepeljük együtt az Emineo 15. Évfordulóját!

15 évvel ezelőtt közösen álmodtunk meg egy olyan helyet, ahol a legmagasabb szakmai színvonal találkozik mély emberi törődéssel. Az álmunk az volt, hogy olyan kórházat hozzunk létre, ahol pácienseink nemcsak kiváló orvosi ellátást kapnak, hanem odafigyelést és törődést is. Ma, visszatekintve az elmúlt másfél évtizedre, büszkén mondhatjuk, hogy ez az álom nap mint nap valóra válik a kezeink között.

Az elmúlt 15 év tanulságai

Az elmúlt évek során sok mindent tanultunk. Az egyik legfontosabb tanulság, hogy a magas színvonalú orvosi ellátás mellett érdemes folyamatosan befektetni a működtetés színvonalába is. Az orvosi szakértelem és a kiváló működés kéz a kézben járnak, és együtt biztosítják pácienseink számára a legjobb és legbiztonságosabb ellátást. Ebben nem ismerünk kompromisszumot. A pozitív visszajelzések és a pácienseink elégedettsége megerősítették bennünk, hogy jó úton járunk.

Csapatunk sikerének kulcsa

Az Emineo sikere mögött egy elkötelezett és lelkes csapat áll. Orvosaink, nővéreink és a háttérben dolgozó kollégáink szakértelme, elhivatottsága és szívből jövő törődése nélkül nem érhettük volna el azt, hogy ma a páciensek által egyik legjobbra értékelt magánkórház legyünk Budapesten. Minden egyes kollégánk hozzájárulása nélkülözhetetlen volt ehhez a sikerhez.

Köszönet

Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki velünk tartott ezen az úton – pácienseinknek, partnereinknek és természetesen fantasztikus csapatunknak. Az Önök bizalma és támogatása motivál minket arra, hogy folyamatosan fejlődjünk és lépést tartsunk a legújabb szakmai standardokkal.

Kövesse akcióinkat, ünnepeljünk együtt!

Hálánk jeléül az év hátralévő részében havonta különleges akciókkal várjuk Önöket.
Az aktuális akciókról és különleges ajánlatokról weboldalunkon és közösségi média csatornáinkon tájékozódhatnak majd.

Dr. Börzsei-Knoll Veronika
Dr. Knoll Zsolt PhD