Szőke Piroska pszichológus

Új pszichológus az Emineo Magánkórházban

Szeretettel mutatjuk be kórházunk új pszichológusát, Szőke Piroskát, aki serdülőknek és felnőtt pácienseknek is támogatást nyújt rendelésén.

Önértékelési problémák, önbizalomhiány, nehéz élethelyzet, párkapcsolati gondok – csak néhány téma, melyekben pszichológusunk segítséget ad. Szőke Piroska a segítő beszélgetés mellett relaxációt is szokott alkalmazni a munkájában. A testi-lelki stressz ellen, a fájdalom csökkentésére alkalmazható relaxációs módszer, az autogén tréning az alábbi problémák esetén hoz javulást:

  • emésztési és alvási gondok, melyek oka a feszültség
  • ingerlékenység, problémákon való rágódás
  • fájdalomcsökkentés, pl. fejfájás csökkentése
  • orvosi kezelésektől való félelem
  • munka és kikapcsolódás egyensúlyának felborulása.

A módszerrel megtanulhatunk bármikor, bárhol ellazulni, hátrébb lépni a gondolatoktól, elcsendesedni. Segítségével a test feszültsége oldódik, a fájdalmak csökkennek, a test regenerálódik. Teherbíró képességünk javul, saját erőforrásainkhoz jobban hozzáférünk.

Ha úgy érzi, problémái megoldása régóta nehézséget jelent Önnek, ha gyásszal, megterhelő élethelyzettel áll szemben, vagy önbizalmát, önértékelését szeretné megerősíteni, szeretettel várja Önt Szőke Piroska pszichológus az Emineo Magánkórházban.