Új orvosok és rehabilitációs munkatársak az Emineo Magánkórházban

Új orvosok és rehabilitációs munkatársak az Emineo Magánkórházban

Örömmel adunk hírt arról, hogy az Emineo Magánkórházban új orvosok kezdték meg rendeléseiket, rehabilitációs csapatunk pedig gyógytornásszal és posztrehabilitációs trénerrel bővült. Fogadják szeretettel csapatunk új tagjait!

Új gyermekradiológus

Februárban új gyermekradiológus várja a gyermekeket az Emineo Magánkórház gyermekultrahang szakrendelésén. Dr. Karádi Zoltán fogadja az egészen pici babákat is ultrahangvizsgálatra, csecsemőkori komplex ultrahangos szűrésre. Ha február 28-ig foglal időpontot, a gyermeksebészeti és gyermek-tüdőgyógyászati rendeléseinkhez hasonlóan a gyermekultrahang-vizsgálatokat is 20% kedvezménnyel veheti igénybe.

Új érsebész

Az Emineo Magánkórház csapatához új érsebész is csatlakozott: a több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Dr. Mikola József főorvos várja érproblémákkal (visszértágulat, érszűkület, nehézlábérzés, terhelésre jelentkező lábduzzanat, stb.) küzdő pácienseit. Február végéig  hozzá is 20% kedvezménnyel jelentkezhet be érsebészeti szakorvosi vizsgálatra.

Új bőrgyógyász

Dr. Gerzanics Viktor bőrgyógyászunk néhány héttel ezelőtt kezdte meg rendelését, melyen bőrgyógyászati panaszokkal érkező pácienseit várja. Specializációja a bőrsebészet (zavaró kinövések esztétikai eltávolítása), anyajegyvizsgálat (melanómaszűrés). Bőr- és nemi betegségek kezelésével is foglalkozik.

Új gyógytornász

Máté Zsófia gyógytornászaink csapatát erősíti, a hét minden napján fogadja pácienseit az Emineo Magánkórházban. „Tapasztalataim során szerettem bele igazán ebbe a szakmába, főleg abba, hogy tudok a pácienseimen segíteni, szemmel követni a fejlődésüket, és hozzájárulni az életminőségük javításához” – mondja a gyógytornász.

Új posztrehabilitációs tréner

Erdélyi Dorottya posztrehabilitációs trénerként csatlakozott az Emineo Magánkórház rehabilitációs csapatához. A posztrehabilitáció a gyógyulásban a gyógytorna után következő szakasz: egyéni foglalkozások keretében segítünk visszaerősíteni a vázizomrendszert, hogy páciensünk minél hamarabb visszanyerje izmai erejét és a teljes mozgástartományt.

Szeretettel és biztonságos környezetben várjuk Önt is egyre bővülő szakrendeléseink valamelyikén.

Telefonszámunk: +36 1 773-3333