ortopéd-traumatológus

Új ortopéd-traumatológusokkal bővült az Emineo Magánkórház orvoscsapata

Szeretettel mutatjuk be tisztelt pácienseinknek az Emineo Magánkórház új szakorvosait: Dr. Tácsik Balázs, Dr. Szerb Imre Dr. Udvarhelyi Iván és Dr. Zsákai Zsolt ortopéd-traumatológusokat. Ezzel már 22 nagy tapasztalattal rendelkező ortopéd-traumatológus szakember várja Önt az Emineóban.

Dr. Tácsik Balázs

ortopéd-traumatológus (kéz-, csípő- és térdsebész)

Dr. Tácsik Balázs 23 éve foglalkozik mozgásszervi betegekkel, elősorban végtagsebészettel, térd- és csípőprotetikával, térd- és csípőprotézis revíziós műtétekkel, arthroscopiával, kézsebészettel, lábsebészeti, traumatológiai beavatkozásokkal. 2002-ben szerzett ortopédiai, 2005-ben baleseti sebészeti szakvizsgát.

Rendelési ideje: hétfő: 15:00-18:00

Dr. Szerb Imre PhD. ortopéd-traumatológus

egyetemi docens (csípő- és térdsebész)

A csípő- és térdsebész 35 éve foglalkozik mozgásszervi betegekkel, így nagy tapasztalatot szerzett többek között végtagi törések, ficamok, szalagsérülések akut és krónikus ellátásában. Rutinszerűen végez arthroscopos műtéteket, elsősorban a térd- és bokaízületekben. Operatív tevékenysége legfontosabb része a csípő- és térdízületekben végzett protézisbeültetés, melyeket minimál invazív módszerrel, izomátvágás nélkül végez.

Rendelési ideje: szerda 16-19

udvarhelyi ivan

Dr. Udvarhelyi Iván ortopéd-traumatológus

(csípősebész)

Dr. Udvarhelyi István 31 éve dolgozik ortopéd-traumatológiai osztályon. A minimál invazív csípő- és térdprotetika hazai bevezetésében és oktatásában meghatározó szerepet vállalt. A nagyszámú primer protézis beültetésen kívül műtétszakmai tevékenységében kiemelt helyet foglal el a nehéz primer esetek – mint nagy térdízületi tengelyeltérés, csípőficam utáni állapot – protetizálása, a protézisek melletti törések rekonstrukciója, valamint a kifejezett csontvesztéssel járó csípő- és térdprotézisek revíziója.

Rendelési ideje: szerda 15-19

Dr. Zsákai Zsolt ortopéd-traumatológus

(csípő- és térdsebész)

Dr. Zsákai Zsolt profilja lefedi a gyermek- és felnőtt ortopédia tárgykörét. Nagy tapasztalatra tett szert az ultrahangos csecsemőkori csípőszűrés módszerében, illetve a gyermekkori gerincferdeségek gondozásában. Főbb érdeklődési területe a csípőízület és térdízület protetizálása, ezen ízületek arthroscopos műtétei. Tapasztalatot szerzett a legújabb fejlesztésű, „komfort” térdprotézis beültetésben is.

Rendelési ideje: szombat 14-18