gyermekrendelés

Örömmel adunk hírt arról, hogy a már ismert gyermeksebészeti és gyermekortopédiai rendeléseink mellett gyermek-tüdőgyógyászati rendelést indítottunk az Emineo Magánkórházban.

Gyermek-tüdőgyógyászat

Dr. Marsi-Molnár Barbara gyermektüdőgyógyász csütörtök délelőtti rendelésén várja a gyermekkori tüdőbetegségekkel, asztmával és légúti megbetegedésekkel küzdő gyermekeket. A visszatérő köhögés, nehézlégzés, vizes orrfolyás, újszülöttkori hangos légzés mind olyan panaszok, amelyekkel érdemes a gyermektüdőgyógyászt felkeresni.

Nálunk a gyermek az első!

Ha gyermekünk egészségével gond van, vagy csak szűrővizsgálatra mennénk vele, a lehető legjobb szakorvoshoz szeretnénk vinni. Szülőként fontos az is, hogy biztonságos és barátságos környezetben történjen a vizsgálat, hogy ne maradjon rossz élmény gyermekünknek a találkozás. Az Emineo Magánkórházban kiemelt figyelmet kapnak a legkisebbek is: gyermekbarát környezetben, kedves és mosolygós orvosokkal és asszisztensekkel, modern diagnosztikai eszközökkel és végtelen türelemmel fogadjuk a gyermekeket.