Új bőrgyógyász szakorvosunk

Szeretettel mutatjuk be kórházunk új orvosát, Dr. Gerzanics Viktor bőrgyógyász szakorvost, aki szerdán és pénteken 10-13 óra között fogadja pácienseit az Emineo Magánkórház bőrgyógyászati szakrendelésén.

Dr. Gerzanics Viktor húsz éve dolgozik bőrgyógyászként, és nagy tapasztalatot szerzett a különböző bőrbetegségek diagnosztizálásában és a kialakulásuk okainak megértésében. Specializációja a bőrsebészet, mely során zavaró kinövések esztétikai eltávolítását végzi, de nagy tudással rendelkezik anyajegyvizsgálatban (melanómaszűrés is). Bőr- és nemi betegségek gyógyításával is foglalkozik.

Mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulnia?

Ha meglévő anyajegyei színe, alakja, mérete megváltozik, ha új anyajegyek jelennek meg bőrén, mindenképp javasolt a bőrgyógyászati kivizsgálás. A melanómaszűrést érdemes évente elvégeztetni, hogy az esetleges problémát időben fel lehessen ismerni.

A bőrgyógyász segít a különböző kiütések, pattanások, akne kezelésében, a benőtt köröm, az ekcéma, pikkelysömör, seborrhea, atópiás dermatitisz, allergiás bőrpanaszok, nagy fokú izzadás, vírusos és bakteriális bőrfertőzések, körömgomba tüneteinek megszüntetésében, de a bőrkinövések, szemölcsök, fibrómák eltávolítását is el tudja végezni.

Foglaljon időpontot ide kattintva: