tüdőgyógyászat

Tüdőgyógyászat rendelés indul az Emineo Magánkórházban

Örömmel számolunk be arról, hogy kórházunkban újabb szakrendelés érhető el: április 27-től szeretettel várjuk pácienseinket pulmonológiai rendelésünkön.

A pulmonológia, vagy más néven tüdőgyógyászat a mellhártya, a tüdő és a légutak megbetegedéseivel foglalkozik. A tüdő leggyakoribb betegségei közé tartozik például az asztma, a tüdőgyulladás (pl. a koronavírus okozta tüdőgyulladás) után kialakult eltérések, COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség), fibrózis, daganatos kórképek.

Érdemes tüdőgyógyászat rendelésre menni gyakori köhögés, nehézlégzés, köpetürítés vagy mellkasi fájdalmak esetén, lezajlott Covid-fertőzést követően a tüdő állapotának vizsgálatához, fizikai aktivitás újrakezdése előtt, terhelhetőség csökkenése valamint tüdőrák kivizsgálása és kezelése során. Dohányzással kapcsolatos vagy általános egészségfelmérés keretében is ajánlott tüdőgyógyásszal konzultáni.

Dr. Lohinai Zoltán PhD. pulmonológus keddenként 9-13 óra között várja pácienseit tüdőgyógyászat rendelésén.

„Érdeklődési területem a mesterséges intelligencia alapú gyógyszerkutatások és a személyre szabott kezelések. Fontosnak tartom a megelőzést és az egészséges életmód hangsúlyozását. Kutatói munkám során az onkopulmonológia és a microbiom témákat érintettem.”

Dr. Lohinai Zoltán PhD.

Pulmonológus

Kedd09.00 - 13.00

Árak

Pulmonológiai szakorvosi vizsgálat42.000Ft-tól
Pulmonológiai kontroll vizsgálat31.000Ft-tól
Spirometria21.000Ft-tól
Pulmonológiai szakorvosi vizsgálat +spirometria58.000Ft-tól
Pulmonológiai vizsgálat + prick teszt64.000Ft-tól