Szív- és Érrendszeri Kockázatszűrő Csomag

Egy-egy ártalmatlannak tűnő megszédülés, vérnyomásingadozás, esetleg alig észrevehető koncentrációs probléma nagyon komoly figyelmeztetés lehet, ne hagyja figyelmen kívül. A folyamatos stressz, a többnyire egészségtelen étkezés, esetleg dohányzás és mozgásszegény életmód már 35 év felett fokozott kockázati kitettséget eredményez, főleg ha már előfordult családon belül szívinfarktus vagy gutaütés.

Célunk, hogy időben felismerjük a háttérben húzódó problémákat, hogy megelőzzük az életveszélyes állapotok kialakulását és ezzel hosszú távon is segíthessük Önt életminőségének megőrzésében.

Csomagunk személyre szabott szűrővizsgálatokból és életmódbeli tanácsadásból áll, beleértve az egyéni adottságokat figyelembevevő étrendi javaslatokat és a stresszkezelési technikákat.

Tudjuk, hogy ideje értékes, ezért igyekszünk a vizsgálatokat úgy összeszervezni, hogy a lehető legkevesebb időbefektetést igényeljen az Ön részéről.

Csomag tartalma:

 • Neurológiai Szakvizsgálat
  Egy alapos neurológiai vizsgálat, amely az idegrendszer állapotát értékeli. A vizsgálat során az orvos az idegrendszeri funkciókat teszteli, hogy felismerje az esetleges rendellenességeket vagy betegségeket.

 • Natív Koponya MRI és MRA Vizsgálat
  Egy részletes képalkotó vizsgálat, amely magas felbontású képeket készít a koponyáról és az agyi erek állapotáról. Az MRI (mágneses rezonancia képalkotás) segítségével az agy szerkezeti elváltozásait lehet felismerni, míg az MRA (mágneses rezonancia angiográfia) az agyi erek állapotát vizsgálja.
 • Kardiológiai Vizsgálat + Nyugalmi EKG és Szív UH
  Ez a vizsgálat a szív és a keringési rendszer állapotát értékeli. A nyugalmi EKG (elektrokardiogram) segítségével a szív elektromos aktivitását rögzítik, míg a szív UH (ultrahang) vizsgálattal a szív szerkezetét és működését értékelik.
 • Nyaki Ér UH Vizsgálat
  Egy ultrahangos vizsgálat, amely a nyaki erek állapotát értékeli. Segítségével az erekben lévő esetleges szűkületeket, elzáródásokat vagy egyéb rendellenességeket lehet felismerni.
 • Laborcsomag (u.a. kivéve prolaktin)
  Egy átfogó laborvizsgálatokat tartalmazó csomag, amely különböző vérparamétereket mér, beleértve a vérképletet, a máj- és veseértékeket, valamint a lipidprofil és a cukorszint mérését. A prolaktin szintje kivételével.
 • Neurológiai Kontroll
  Egy követő vizsgálat a kezdeti neurológiai szakvizsgálat után, amely az előírt kezelések hatását és az állapot változásait értékeli.

Csomag nem tartalmazza, de kiegészítésként orvos javasolhatja:

 • 45 Év Alattiaknál a Laborban Plusz Leiden Mutáció
  Egy genetikai vizsgálat, amely a Leiden mutáció jelenlétét keresi, ami növelheti a vérrögképződés kockázatát.
 • Holter
  Egy 24 órás EKG-monitorozás, amely folyamatosan rögzíti a szív elektromos tevékenységét, hogy észlelje az esetleges ritmuszavarokat.
 • ABPM
  Az ambuláns vérnyomásmérés (ABPM) egy olyan vizsgálat, amely 24 órán át monitorozza a vérnyomást, lehetővé téve az ingadozások és a napi mintázatok azonosítását.


Ne hagyja, hogy a mindennapi rohanás és a „majd később, nem is olyan vészes” hozzáállás kockáztassa az egészségét.
Az Érkatasztrófák Szűrőcsomag segítségével időben felismerheti és kezelheti az érrendszeri kockázatait. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegyen egy lépést az egészségesebb, boldogabb élet felé már ma!

Árak

Felnőtt neurológiai szakorvosi vizsgálat42.000Ft-tól
Felnőtt neurológiai kontrollvizsgálat31.000Ft-tól
Fejfájás szűrőcsomag164.730 Ft
Szív- és Érrendszeri Kockázatszűrő Csomag250.990 Ft