Személyre Szabott Protézisprogram akár 2 héten belül

Ma már az élet szinte minden területén természetessé vált, hogy választhatunk termékek, szolgáltatások, lehetőségek közül. Ez talán kevésbé az egészségügyben megszokott. Ezen szeretnénk javítani azzal, hogy nemcsak az ország talán legjobb ortopéd orvoscsapatával állunk az Ön rendelkezésére, hanem a világ vezető protéziseit összegyűjtve az Ön számára legmegfelelőbb kiválasztását biztosítjuk. Ezt a döntést pedig Ön az ortopéd specialistánkkal közösen, az Ön fizikai állapotát maximálisan figyelembe véve hozhatja meg.

Napjainkban nemcsak a minőség, hanem az idő is nagyon fontos szempont az életünkben. Minden páciensünk rövidebb-hosszabb vívódás után hozza meg a nehéz döntést, hogy protézisbeültetéssel javít egészségi állapotán. Tapasztalatunk alapján amint ez a döntés megszületik, pácienseink már a legrövidebb idő alatt szeretnének túlesni a műtéten. Ezt az igényt kielégítendő indítjuk el új programunkat, melynek keretében Ön akár 2 héten belül már hatalmasat javíthat életminőségén*.

A gyors kiszolgálást hatalmas raktárkészletünkkel tudjuk biztosítani.

A programban négy, sokéves tapasztalattal rendelkező főorvosunk vesz részt azért, hogy:

  • már az első vizsgálatra se kelljen sokat várni, és hogy
  • mind a térd-, mind a csípőprotézis programunk után érdeklődők még az orvosok közül is tudjanak választani.

Ha már nincs más megoldás, és ha már nem kíván fájdalommal élni, jelentkezzen nálunk az alábbi szakorvosaink bármelyikénél:

*A két héten belüli műtéti időpont az első ortopédiai vizsgálatunktól számítandó, melynek további feltétele, hogy:

  1. a páciens belgyógyászatilag műthető állapotban legyen, ill.
  2. beépítendő protézisként valamelyik raktáron lévő, és nem az egyedileg legyártott sablonú verziót választotta, mert annak egyedi tervezése az USA-ban, gyártása Németországban történik.