Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy 2024 januárjában az Emineo Magánkórház és a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő egyedülálló stratégiai szövetséget kötött. A két cég önállóan is meghatározó nagyságrendű és kiváló ügyfélelégedettséggel büszkélkedő egészségügyi intézmény, az azonos értékeken alapuló szövetséggel pedig Magyarország legnagyobb mozgásszervi magánellátó központjává válik. A szövetség nem pusztán együttműködés, hanem egy valódi platform is, ahol a két cég közös értékei mentén egy óriási tudásbázis alakul ki, mely folyamatos fejlődési lehetőségeket kínál szakembereink számára.

Mivel a fejlődés és az ügyfélközpontúság az alapelveink közé tartozik, ezekre építve még hatékonyabbá és biztonságosabbá tehetjük betegeink ellátását. A mindennapokban a Szövetség azt jelenti, hogy:

  • A BMM orvosai az Emineo műtőiben operálnak majd, a páciensek ellátása is az Emineo fekvőbeteg osztályán valósul meg.
  • A szakemberek egyeztetik az ellátási protokollokat, részt vesznek a heti műtéti referáló megbeszéléseken, és együttesen keresnek megoldást a komplikált esetekre.
  • Együttes marketingtevékenységekkel edukálják és tájékoztatják érdeklődő ügyfeleiket.

Ezáltal a BMM-Emineo Szövetség nemcsak a legnagyobb mozgásszervi központ, hanem mind méretével, mind pedig a felhalmozott tudással a piac kiemelkedő, unikális szereplője, specialistája lesz.