Gyógytorna

Hosszú távon a gyógytorna a leghatékonyabb kezelési mód egyrészt a derékfájás, gerincbántalmak, hátfájás, lúdtalp, nyaki fájdalom, csontritkulás és egyéb mozgásszervi panaszok esetében.

Gyógytorna a rendelőben

Gyógytorna a rendelőben

Másrészről baleset vagy műtét esetén a gyógytorna rehabilitáció is a felépülés fontos részét képezi.

Alapját az ízületi funkciók helyreállítása, a korábbi élettani, illetve a körülmények és lehetőségek szabta legjobb mozgáshatárok elérése, az ízület stabilizálása, a körülölelő izomzat megerősítése képezi. Cél a mozgásképesség minél teljesebb visszanyerése, akár a megelőző sportolói, élsportolói szintnek megfelelően.

A gyógytornászok képesek az elváltozások fizioterápiával befolyásolható részét (a diagnózist felállító vagy a beteget kezelő orvos útmutatásának megfelelően) az általánosan

elfogadott kezelési eljárásokkal önállóan gyógykezelni.

Az egyéni gyógytorna kezelés kétségtelen előnye, hogy a gyógytornász figyelme nem oszlik meg a betegek között. Egyéni gyógytorna esetében a beteg aktuális állapotától függően változik a kezelési idő és intenzitás is.

Gyógytornászaink egy időben csakis egy beteggel foglalkoznak. A gyógytorna kezelések átlagos időtartama 60 perc, a foglalkozásokat modern segédeszközökkel felszerelt tornatermünkben tartjuk.

 

Szakorvosaink, munkatársaink:

Pethő Barbara, Fucsik Erzsébet, Tóth Adrienn, Kodácsiné Labancz Ágnes

 

Áraink:

  • Gyógytorna kezelés: 7.500 Ft/alkalom (55 perc)
  • Gyógytorna kezelés bérletben: 6.500 Ft/alkalom
  • Gyógytorna kezelés: 5000 Ft/alkalom (30 perc)
  • Gyógytorna kezelés bérletben: 4.500 Ft/alkalom