Intézményünk

 

 

 

A test nem játék!

  1. áprilisa óta működik a budapesti Hegyalja úton az Emineo Magánkórház, története azonban már egy évtizedre nyúlik vissza. Elődjét, a mozgásszervi magánrendelőt ugyanis 2009-ben az ortopéd, traumatológus Knoll házaspár nyitotta meg. Az orvos páros minőségi és ember központú magánrendelést kívánt megvalósítani az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központban, ahol elsősorban a mozgásszervi panaszokra specializálódtak. Az elképzelések akkor sem változtak, amikor az Emineoban – tovább bővítve a szolgáltatási kört -, 2013-ban beindították térítéses baleseti ügyeletüket.

Az újabb, 2018-as tavaszi bővülésnek köszönhetően az egykori családi vállalkozás ma már 18 fekvőbeteg ágyas, két, ortopédiai esetekre felszerelt műtővel kialakított magánkórházzá nőtte ki magát, így az Emineo páciensei számára minden adott, hogy maguk mögött hagyják mozgásszervi panaszaikat.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az Emineo Magánkórházban mindenki megkapja azt az egészségügyi ellátást, amelyet igényel és mindezt a lehető leggyorsabb idő alatt. A beszerzett csúcstechnológiának köszönhetően magánkórházunkban az ortopédia teljes spektrumát lefedjük, csípő-, térdprotézis műtétek, tükrözéses eljárások, speciális váll- és lábsebészeti beavatkozások is elvégezhetők. Sportsebészek, baleseti sürgősségben jártas szakorvosok, ortopéd sebészek, közöttük nemzetközi szaktekintélyek találhatóak az Emineo Magánkórház munkatársai között. A rehabilitációban pedig a legmodernebb eljárásokat alkalmazva, magukat folyamatosan továbbképző gyógytornászok, manuálterapeuták vesznek részt.

Az volt a cél az Emineo megálmodásakor, hogy a diagnosztikától a gyógyításig végig tudjuk kísérni a beteget, miközben senkinek nem kell kompromisszumot kötni. A test ugyanis nem játék!