PREVENTÍV SZŰRÉSEK AZ EMINEO-BAN

preventiv szűrőcsomag

PREVENTÍV SZŰRŐCSOMAG

+

Kardiológiai szűrés 2

KOMPLEX KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLAT ÉS SZÍVULTRAHANG

+

Emineo Preventív Szűrőcsomag

Az Emineo Preventív Szűrőcsomagja kifejezetten a felnőtt páciensek számára lett kialakítva, különös tekintettel azokra, akik stresszes életmódot folytatnak.

Az egészségszűrések célja,hogy minél korábban észleljék azokat a betegségeket vagy kockázatos állapotokat, amelyek még nem okoznak pana­szokat, vagy csak kezdeti stádiumban vannak. Az időben történő, korai felismerés sok betegség esetében kulcsfontosságú, hiszen esélyt ad arra, hogy megelőzzük ezen beteg­ségek kialakulását, a veszélyes szövődményeket, és a vizsgálatokkal életeket mentsünk.

Komplex Kardiológiai szűrővizsgálat és szívultrahang

Nem szabad alábecsülni a szívbetegségekre utaló jelek és tünetek fontosságát, melyek között szerepelnek olyan panaszok, mint a mellkasi fájdalom, szokatlanul erős vagy szabálytalan szívdobogás, légszomj, vagy akár a lábakban jelentkező dagadás és vizenyő. Ezen panaszok időben történő felismerése és kezelése életmentő lehet.

Kiknek szól?

  • Ha gondjai vannak szívével, apró nyugtalanító jeleket észlel, vagy akár régóta fennálló tünetek adnak aggodalomra okot
  • Ha szeretné megelőzni a stresszel összeköthető szív- és érrendszeri problémákat, vagy biztonságosan szeretne sportolni, de évente legalább egyszer mindenkinek.

Árak

Szűrőcsomagok / Komplex kardiológiai vizsgálat és szívultrahang68.000 Ft helyett,
most 10% kedvezménnyel:
61.200 Ft
Szűrőcsomagok / Preventív Szűrőcsomag280.000 Ft