PREVENTÍV SZŰRÉSEK AZ EMINEO-BAN

preventiv szűrőcsomag

PREVENTÍV SZŰRŐCSOMAG

+

Kardiológiai szűrés 2

KOMPLEX KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLAT ÉS SZÍVULTRAHANG

+

Melanóma szűrés

MELANÓMA SZŰRÉS

+

FEJFÁJÁS SZŰRŐCSOMAG

+

SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI KOCKÁZATSZŰRŐ CSOMAG

+

Emineo Preventív Szűrőcsomag

Az Emineo Preventív Szűrőcsomagja kifejezetten a felnőtt páciensek számára lett kialakítva, különös tekintettel azokra, akik stresszes életmódot folytatnak.

Az egészségszűrések célja,hogy minél korábban észleljék azokat a betegségeket vagy kockázatos állapotokat, amelyek még nem okoznak pana­szokat, vagy csak kezdeti stádiumban vannak. Az időben történő, korai felismerés sok betegség esetében kulcsfontosságú, hiszen esélyt ad arra, hogy megelőzzük ezen beteg­ségek kialakulását, a veszélyes szövődményeket, és a vizsgálatokkal életeket mentsünk.

Komplex Kardiológiai szűrővizsgálat és szívultrahang

Nem szabad alábecsülni a szívbetegségekre utaló jelek és tünetek fontosságát, melyek között szerepelnek olyan panaszok, mint a mellkasi fájdalom, szokatlanul erős vagy szabálytalan szívdobogás, légszomj, vagy akár a lábakban jelentkező dagadás és vizenyő. Ezen panaszok időben történő felismerése és kezelése életmentő lehet.

Kiknek szól?

  • Ha gondjai vannak szívével, apró nyugtalanító jeleket észlel, vagy akár régóta fennálló tünetek adnak aggodalomra okot
  • Ha szeretné megelőzni a stresszel összeköthető szív- és érrendszeri problémákat, vagy biztonságosan szeretne sportolni, de évente legalább egyszer mindenkinek.

Melanóma szűrés

Melanómának hívjuk a festékes anyajegyből kiinduló bőrrákot, mely ritka esetben akár nyálkahártyán vagy szemfenéken is előfordulhat. Kialakulásának több oka is lehet, akár a nap, genetikai hajlam, vagy leégés is szerepet játszhat. Alapvetően a színben, méretben, szimmetriában eltérő festékes anyajegyek vizsgálata indokolt dermatoszkóppal, mely lehetővé teszi annak megállapítását, hogy szükséges-e eltávolítást végezni. Ez a beavatkozás sebészeti úton történik meg, konzutációt követően, egy előre megbeszélt időpontban. A sebészeti eltávolítást követően az anyajegyen szövettani vizsgálatot végzünk, mely lehetővé teszi a pontos diagnózist. Az anyajegy helyét összevarrjuk, a gyógyulás mindössze néhány hét, mely után a varratok eltávolításra kerülnek.

Szív- és Érrendszeri Kockázatszűrő Csomag

Van idő a fejfájásra?

Egy-egy ártalmatlannak tűnő megszédülés, vérnyomásingadozás, esetleg alig észrevehető koncentrációs probléma nagyon komoly figyelmeztetés lehet, ne hagyja figyelmen kívül. A folyamatos stressz, a többnyire egészségtelen étkezés, esetleg dohányzás és mozgásszegény életmód már 35 év felett fokozott kockázati kitettséget eredményez, főleg ha már előfordult családon belül szívinfarktus vagy gutaütés.

Fejfájás szűrőcsomag

A rendszeres fejfájás sokkal több, mint egy egyszerű kellemetlenség. A gyakran visszatérő fájdalom felemészti a testet és lelket is. Nem is beszélve arról, hogy a túlzott fájdalomcsillapító használat hosszú távon komoly egészségügyi kockázatokkal járhat. A fejfájás kezelése nem csupán a tünetek ideiglenes enyhítéséről szól, hanem a probléma mélyreható feltárásáról is. Ezért szakértőinkkel közösen kifejlesztettünk egy olyan szűrőprogramot, amely egyénre szabottan közelít meg minden páciens igényeit, és lehetőséget nyújt a fájdalom- és fájdalomcsillapítók nélküli, szabadabb mindennapok elérésére.

Árak

Szűrőcsomagok / Melanóma szűrés40.000 Ft
Szűrőcsomagok / Komplex kardiológiai vizsgálat és szívultrahang68.000 Ft helyett,
most 10% kedvezménnyel:
61.200 Ft
Szűrőcsomagok / Speciális fejfájás szűrési csomag164.730 Ft
Szűrőcsomagok / Szív- és Érrendszeri Kockázatszűrő Csomag250.990 Ft
Szűrőcsomagok / Preventív Szűrőcsomag280.000 Ft