Gyermekortopédia

Miért jöjjön hozzánk?

  • nagy szaktudással rendelkező gyermekortopédusunk alaposan kivizsgálja gyermekét
  • ultrahangvizsgálat elvégzésére is van lehetőség kórházunkban
  • gyermeke vizsgálati eredményeit érthetően és megnyugtatóan magyarázzuk el

A gyermekortopédiai rendeléseken a legfontosabb kérdés, hogy a vizsgált gyermeknél fennáll-e bármilyen betegség, rendellenesség, vagy pedig a látott testtartás, járás, mozgás a normális tartományba esik-e. Sok szülő amiatt aggódik, hogy kisbabájuknál, kisebb vagy nagyobb gyermeküknél probléma lehet, hiszen nem éppen olyan az izomtónusa, lábállása, vagy például csípőmozgása, mint az általuk látott többi gyermeké. Szerencsére sokszor túlzottnak bizonyul az aggodalom, hiszen sokfélék vagyunk, ahány ember, annyiféle, és nincs ez másképp a gyermekeknél sem. Észre kell azonban venni, hogy mikor van valódi probléma a látott tünetek hátterében, hiszen minél korábban észleljük a bajt, annál nagyobb eséllyel korrigálható. Ez különösen igaz a csecsemőkre.

Mi történik a személyes konzultáción?

Az ideálisan 4-6 hetes korban elvégzett csípőszűrés – amely a csípő vizsgálata mellett magában foglalja a koponya, a fej- és nyakmozgások, a kezek, illetve lábak felmérését is – segítségével az élet kezdetén felismerhetjük azokat a rendellenességeket, amelyek a pici babáknál sokszor néhány hetes, vagy hónapos kezeléssel maradéktalanul kikezelhetőek, míg ha rejtve maradnak, akár egész életre szóló panaszokat is okozhatnak. Az Emineo Magánkórházban a csípőszűrés során minden esetben ultrahangos vizsgálatot is végzünk, mert a kézzel végzett és a radiológiai vizsgálat egymást kiegészítve ad maximálisan megbízható eredményt.

Szakorvosaink, munkatársaink:

Gyermek ortopédia

Ráskai Csaba

Dr. Ráskai Csaba

Gyermekortopédus

Árak

Gyermekortopédiai szakorvosi vizsgálat42.000Ft-tól
Gyermekortopédiai kontrollvizsgálat31.000Ft-tól
Kérjük, a szakrendelés időpontjának kiválasztásához kattintson a „Bejelentkezés” gombra.

Videókonzultáció bevezetése

A koronavírus kapcsán kialakult járványügyi helyzetben is arra törekszünk, hogy pácienseink panaszait megoldjuk, fájdalmaikat csökkentsük. Ennek érdekében indítottuk el videókonzultáció szolgáltatásunkat, melynek keretében szakorvosaink online kapcsolaton keresztül állnak pácienseink rendelkezésére.

+ KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!