Esztétika

  • Mezoterápia: Mezoterápiás kezelés során érzéstelenítést követően tiszta, koncentrált hatóanyagot (pl.: hyaluronsav, nyomelemek, vitaminok) juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Lehetséges célja a bőrszárazság, a rugalmatlan bőr, szem körüli ráncok, kopaszodás, celullitos bőrfelületek stb. kezelése, megszüntetése. Egy kúra 3-4 alkalmat foglal magába, 3 hetes időközönként.
Mezotherapia
  • Thread lift vagy bioszálas bőrfeszesítés: A bioszálas bőrfeszesítés egyfajta műtét nélküli „arcplasztikaként” vált híressé. A kezelés egy szintetikusan előállított bioszálon alapul, mely során a gravitáció segít az arc kontúrját formázni és feszesíteni a bőrt. A bioszálakat tűk segítségével a bőr mélyebb rétegébe helyezzük. A keletkezett seb és a bőrben maradt felszívódó szál hatására elindul a szöveti regeneráció, mely a várt hatást hozza majd létre. Az igényeknek megfelelően többféle hosszúságú bioszálat is alkalmazhatunk, melyek különböző hatásokat érnek el, ez a páciens céljai alapján kerül kiválasztásra. A kezelés mindössze 30 perc, majd a teljes gyógyuláshoz az esetlegesen kialakuló duzzanat miatt pár napra is szükség lehet.
kezelés Thread
  • Hyaluronsav feltöltés: A hyaluronsav a bőrben természetesen is megtalálható alkotóelem, mely biztosítja a bőr hidratáltságát és feszességét. Az idő múlásával csökken ennek az anyagnak a termelődése, így a bőr is változik. A hyaluronsavas feltöltés egy modernebb, természetesebb alternatívája a korábban alkalmazott szintetikus alapú kezeléseknek. Ez a modernebb módszer 3-6, vagy 12 hónap időt igényel. A kezelés során egy tű segítségével juttatjuk az anyagot a kívánt helyre. Maga a beavatkozás nem több mint 20-30 perc. A kezelést követően duzzanat, illetve bőrpír jelenhet meg, ezek azonban 1-2 héten belül általában teljesen megszűnnek. A kezelést követően ritkán, akár hetek hónapok múlva a kezelt területen fájdalmas csomók alakulhatnak ki, melyek elkerülhetők, mivel általában a túl hamar, az eredetitől eltérő készítménnyel végzett „rátöltés” okozza őket.
Hyaluronsav
  • Botox: A botox egy anaerob baktérium toxinja, melynek hatására az izmok relaxált állapotba kerülnek. A beavatkozás során fiziológiás sóoldattal hígított formában fecskendezzük több ponton az izomba. A kezelés gyors és csak minimális fájdalommal jár, és általában a szemöldök, szem, száj körüli ráncok megszüntetésére használjuk. Kihasználva az izzadáscsökkentő hatását a hónalji, tenyéri és talpi izzadáscsökkentés is lehetséges, igaz, ezek fájdalmasabb beavatkozások.  A teljes hatás, ami általában 3-6 hónapig tart, két hét alatt alakul ki. Ritkán bevérzés, ödéma, gyulladás, szemhéjcsüngés és egyéb mellékhatások előfordulhatnak, melyek egyénfüggő idő elteltével elmúlnak.
botox
  • Lézeres szőrtelenítés: segít tartósan megszabadulni a nemkívánt test- és arcszőrzettől. Ez a kezelési módszer a lézer technológiára támaszkodik, amely a szőrszálak melaninját célozza meg, és a lézerenergia hatására a szőrszálak gyökerét elpusztítja. A kezelés során a lézerfény impulzusokat a bőrön lévő szőrszálakhoz irányítják, amelyek a lézerenergia hatására felmelegszenek. A felmelegedés során a lézerenergia bejut a szőrszálak gyökerébe, ahol az energiát elnyelik a melaninsejtek. Az elnyelt energia átalakul hővé, ami károsítja a szőrtüszőket és megakadályozza a szőrszálak újbóli növekedését. A lézeres szőrtelenítés legnagyobb előnye a hosszú távú hatékonyság. A kezeléssorozat végén jelentősen csökken vagy akár megszűnik a szőrnövekedés a kezelt területeken.