Boka- és Lábsebészet

Miért jöjjön hozzánk?

  • boka- és lábsebészünk hatalmas tapasztalattal rendelkezik a lábat érintő elváltozásokkal kapcsolatban
  • személyre szabott terápiájával kapcsolatban részletes és érthető tájékoztatást kap
  • végigkövetjük gyógyulását, megszervezzük az esetlegesen szükséges kiegészítő kezeléseket is (gyógytorna, stb.)

Mivel foglalkozik a boka- és lábsebészet?

A mindennapok legtöbbet igénybe vett testrésze a láb. Nem mindegy, milyen talajon, cipőben, terheléssel, esetleg súlyfelesleggel cipeljük egész testünk. Hosszabb távon ezek mind hozzájárulhatnak ortopédiai problémákhoz, elváltozásokhoz, fájdalmakhoz. Nemcsak a lábfej alakja, hanem biomechanikája is megváltozhat, ez pedig nem elsősorban esztétikai, sokkal inkább egészségügyi kérdés. Sok esetben segít a talpbetét, a gyógytorna, vagy fizikoterápia, de a panaszok erősödésével a műtét jelenti a végső megoldás.

A boka- és lábsebészet az előláb elváltozásaival, deformitásaival, valamint a boka sérüléseivel foglalkozik.

Milyen betegségek vagy panaszok tartoznak ide leggyakrabban?

Mi történik a személyes konzultáción?

Az Emineo Magánkórházban, függetlenül attól, hogy milyen mértékű és típusú az elváltozás, a fizikai vizsgálaton túl képalkotó vizsgálat (terheléses lábröntgen, ultrahang) is történik amennyiben szükséges. Komplikáltabb esetekben MRI vizsgálatot is kérhet szakorvosunk, melyet valamelyik partner intézményünkben a lehető legrövidebb idő alatt leszervezünk betegeinknek.

Boka és lábsebészet rendelés

Lehetséges kezelési gyógymódok?

A lábsebészeti panasz mértékétől, súlyosságától függ, a műtétet javasoljuk-e. Kevésbé súlyos esetekben konzervatív megoldásokat ajánlunk (cípőbetét, rögzítés, gyógytorna). Amennyiben viszont az operáció nem elkerülhető speciális implantátumokat használunk, ezzel is meggyorsítva a gyógyulás időszakát. Magánintézményhez híven, minden műtéti beavatkozásnál azt tartjuk szem előtt, hogy a páciensnek a legmegfelelőbb orvosi megoldást biztosítsuk, hogy minél előbb visszatérhessen a megszokott, normál mindennapjaikhoz.

Szakorvosaink, munkatársaink:

Boka- és Lábsebészet

Dr. Börzsei-Knoll Veronika

Ortopéd-traumatológus, lábsebész

Árak

Boka-lábsebészeti szakorvosi vizsgálat42.000 Ft-tól
Boka-lábsebészeti kontrollvizsgálat31.000 Ft-tól
Sürgősségi vizsgálat44.000Ft-tól
Kérjük, a szakrendelés időpontjának kiválasztásához kattintson a „Bejelentkezés” gombra.

Videókonzultáció bevezetése

A koronavírus kapcsán kialakult járványügyi helyzetben is arra törekszünk, hogy pácienseink panaszait megoldjuk, fájdalmaikat csökkentsük. Ennek érdekében indítottuk el videókonzultáció szolgáltatásunkat, melynek keretében szakorvosaink online kapcsolaton keresztül állnak pácienseink rendelkezésére.

+ KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!