Pásztor Anikó

Vezető műtős szakasszisztens

Rendelési ideje

Péntek14:00-17:00

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen műtős szakasszisztensi képzést végeztem 1995-ben. Pályámat a Csepeli Kórház Központi műtőjében kezdtem, ahol volt szerencsém megismerni a lézerkezelések hatékonyságát. Ezután kezdem el mélyrehatóan érdeklődni a lézeres terápiák iránt. Jelenleg itt, az Emineo Magánkórházban dolgozom.

Több éve foglalkozom lézeres terápiákkal, 2021-ben sikeres vizsgát tettem Q kapcsolt ND Yag lézer specialista tanfolyamon, ezt a tudást jelenleg is sikeresen alkalmazom, tetoválások eltávolításánál, körömgomba kezelésénél, valamint esztétikai arckezeléseknél. Idén elkezdtem a PBS-szérum terápiát is, valamint a végleges szőrtelenítést is lézerrel. A végleges szőrtelenítést jelenleg főként műtét előtti terápiaként, a műtéti terület előkészítéséhez alkalmazom.

Szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem. Munkámban nagy hangsúlyt fektetek a precíz, pontos, páciensorientált, professzionális kezelések fontosságára. Célom, hogy tudásommal segítsem a hozzám fordulókat egészségük megőrzésében, vagy a már kialakult betegség gyógyításában.

Tanulmányok

Feltöltés alatt…

Munkahelyek

Feltöltés alatt…

Nyelvismeret

Feltöltés alatt…