Pályázati felhívás – ingyenes csípőprotézis

Az Emineo Magánkórház gyógyító-kutató csapata sikerrel nyert egy olyan kutatási-fejlesztési pályázatot, melynek keretében az Emineo Magánkórház Magyarországon először pályázatot hirdet hat páciens részére, akiknél még az idén TÉRÍTÉSMENTESEN végzi el a csípőprotézis beültetést, illetve az azt követő féléves rehabilitációt. Anteplate pályázat.

 

A részvételre honlapunkon lehet pályázni, melynek feltételei és menete a következő: A pályázati időszak az első 80 jelentkező adatlapjának a beérkezéséig tart. A sorsoláson azok a magyar állampolgárok vehetnek részt, akik elmúltak 50 évesek, kitöltöttek egy, az egészségi állapotukra vonatkozó kérdőívet, és részt vettek egy ortopédiai vizsgálaton az Emineo Magánkórházban (ennek van csupán díja, 12.000 forint). A sorsolást a szakorvos által műtétre alkalmas betegek között tartják. A sebészi beavatkozás és a féléves rehabilitáció is az Emineo Magánkórházban történik. Az operációt a legmodernebb eljárások egyikével, elülső feltárásos, izomeltolásos módszerrel végzik.

Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük először olvassa el és fogadja el a Pályázati Szabályzatot (ITT) <https://emineo.hu/palyazati-szabalyzat/>  majd utána az Adatkezelési Szabályzatot és végül töltse ki a  kérdőívet ! A Pályázati Szabályzatra kattintva a weboldal végig vezeti Önt a folyamaton.