Oktatókórház lett az Emineo Magánkórház 

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy 2020-ban Intézetünk, az Emineo Magánkórház a Magyar Artroszkópos Társaság – Hungarian Arthroscopy Association kijelölt Oktatókórházává lépett elő.

Kórházunk, az „Excellence Center” részeként speciális, akkreditált tanfolyamot tartott online 2021.02.12-én, kiemelten háziorvosoknak, ortopéd- traumatológiai szakorvosoknak, gyógytornászoknak, fizikoterapeutáknak, rehabilitátoroknak „A specializálódás lehetőségei a magán ortopéd-traumatológiai ellátásban” címmel.

Az országban magánkórházként elsőként tartottunk ingyenes, online orvostovábbképző tanfolyamot. A 40 fős hallgatóságot zömmel háziorvosok alkották.

„A mai nappal tettük meg az első lépést az alapellátó családorvosok felé. Szeretnénk ezt a kapcsolatot a jövőben olyan kétoldalú konzultációs rendszerré fejleszteni, hogy amikor a beteg találkozik az első orvossal akkor már ez a találkozás is a legjobb irányba vezesse a gyógyulása útján” – mondta el Dr. Knoll Zsolt PhD, az Emineo Magánkórház orvosigazgatója.

Az előadások a lábfejtől a gerincig, a protetikától a sportsebészeti modern eljárásokig, a trauma ellátástól az ortopédiáig mindent felöleltek, sok kérdést is kaptunk a résztvevőktől.

Az Emineo Excellence Center küldetése alapján a mozgásszervi sebészeti profilunkról s beszámoltunk.

Az egyik orvoskollégától az alábbi visszajelzést kaptuk:

„Gratulálok az elért eredményekhez és a színvonalas előadásokhoz! Látszott az előadásokból, hogy mindenki a szakmája elkötelezett híve.”

A tanfolyamon Intézményünk alábbi orvosai és munkatársai tartottak előadást:

Dr. Börzsei-Knoll Veronika ortopéd-traumatológus, lábsebész

Dr. Knoll Zsolt PhD. ortopéd-traumatológus, sportsebész, térdspecialista

Dr. Janositz Gábor ortopéd-traumatológus

Dr. Bors István ortopéd-traumatológus, gerincsebész

Fodor Zsófia gyógytornász, manuálterapeuta

Dr. Kocsis András Bernát ortopéd-traumatológus, EBSQ traumatológus

Dr. Fekete András PhD. ortopéd-traumatológus, vállsebész

Dr. Vancsó Péter traumatológus, kézsebész, plasztikai sebész

Fucsik Erzsébet vezető gyógytornász, manuálterapeuta

Pethő Barbara vezető gyógytornász helyettes, manuálterapeuta

Az Emineo Magánkórház a fenti oktatási nap sikerén is megerősödve folytatni fogja oktatási tevékenységét  ezzel erősítve a különböző ellátók szakmai együttműködését.