Újra teljes körű ellátás az Emineoban!

A kormány április 30-án bejelentett intézkedéscsomagja részeként május 4-től a magánellátó intézmények újra teljes járóbeteg és egynapos sebészeti szolgáltatási palettájukat nyújthatják pácienseiknek.

Ennek köszönhetően örömmel értesítjük Önöket, hogy az elkövetkező 2 hétben minden eddig rendeletileg felfüggesztett szolgáltatásunk újraindul!

Ezek között is legjobban a műtéteket várják pácienseink a hozzánk érkező telefonon alapján. Várjuk jelenkezésüket minden elérhetőségünkön.

Időpontfoglalás

Itt a honlapunkon szinte minden szolgáltatáshoz tud gyorsan foglalni, vagy az online foglalási oldalunk közvetlen eléréséhez kattintson a következő címre: https://medicall.cc/idopontfoglalas/emineo/index.

Telefon: +36 1 773 3333
E-mail: emineo@emineo.hu

A fenti örömhír ellenére a COVID-vírus járványnak sajnos még nincs vége. Ezért betegeink és dolgozóink érdekében fenntartjuk az eddig bevezetett védelmi intézkedéseket, beleértve a kézfertőtlenítési, szájmaszk-viselési és vizsgálat előtti COVID-tesztelési kötelezettséget. Ezek az intézkedések az elmúlt 6 hétben már sikeresnek bizonyultak, hiszen egyetlen dolgozónk sem fertőződött meg a kórházban, melyet rendszeres dolgozói tesztekkel ellenőrzünk.

A folytatás tehát egy kicsit más lesz, jobban kell vigyáznunk egymásra, mint tettük korábban! Ez viszont nem fogja akadályozni a magas színvonalú betegellátást, sőt, megtarjuk a bevált online szolgáltatásainkat is, szélesítve ezzel a páceinseink által igénybe vehető választékot.

Emineo Magánkórház