Nyári Gyógyulás

A Covid vírus átírta az életünket. Tavasszal a járvány miatt hónapokig nehéz volt orvoshoz eljutni, így sokak nem tudták megkapni a szükséges egészségügyi ellátást. Sajnos a panaszok a karantén alatt többségében csak súlyosbodtak, így a rendkívüli helyzet elmúltával nagyon sok kedves betegünk kereste fel kórházunkat. Mivel pácienseink igénye mára sem csökkent (a nyári időszakban évek óta megszokott módon), mi az Emineóban úgy döntöttünk, hogy a szabadságolásainkat átalakítjuk és biztosítjuk a szinte folyamatos betegellátást a nyár hátralévő idejére is.

Ezen felül az Emineo Magánkórház 15%-os kedvezménnyel szeretné segíteni páciensei döntését abban, hogy a nyáron végeztessék el a kívánt vizsgálatokat és kezeléseket és ne halasszák őszre gyógyulásukat. A nyár egyébként is a legalkalmasabb időszak a gyógyulás és a rehabilitáció szempontjából, hiszen sokkal több vitaminnal a szervezetünkben sokkal többet tudunk mozogni és gyógyulni.

A Nyári Gyógyulás nevű kampányunk részletei a következők:

Minden páciensünk kap 15% kedvezményt minden a weboldalunkon online rendelhető járóbeteg szolgáltatásunkból (kivéve a baleseti ügyeletet, a COVID tesztet) amennyiben:

  • a foglalását online teszi meg a emineo.hu oldalon,
  • a járóbeteg szolgáltatást a foglaláskor kifizeti kártyával az OTP oldalán (kártya adatokat igény esetén a fizetés után azonnal törölheti), és
  • a szolgáltatásunkat 2020.08.31-ig igénybe is veszi.

Minden kapcsolódó, a helyszínen eldöntött és aznap elvégzett, szolgáltatásból (pl. röntgen) és minden megvásárolt gyógyászati segédeszközünkből is biztosítjuk természetesen a 15% kedvezményt, függetlenül attól, hogy ezekre nem történt foglalás.

Amennyiben a foglalását bármilyen okból a szolgáltatás időpontját 48 órával megelőzően lemondja, a kifizetett díjat 100%-ban visszautaljuk kártyájára. Ha 48 órán belül mondta le és nem kért új időpontot, akkor a rendelkezésre állás miatt a foglalás 50%-át tudjuk visszautalni kártyájára.

Kérjük, ne halassza tovább gyermekének, szülőjének vagy saját problémájának kivizsgálását, megoldását, mert azok legtöbbször nem oldódnak meg maguktól. Súlyosbodás esetén hosszabb ideig tarthat és több lemondással járhat a gyógyulás. Lépjen időben, mert a Test nem Játék!

A honlapunkon mindenhol a normál árainkat tüntettük fel. A kedvezmény felhasználása érdekében kattintson az Időpontfoglalás ikonra és a rendszer a foglalás végén felajánlja Önnek a 15%-os kedvezményt.

Emineo Magánkórház

Honlapunkon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Honlapunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.