„Nagyon szeretem az új Attune Knee térdemet!”

Pamnek több mint nyolc éve vannak térdproblémái. Eleinte nem akart orvoshoz fordulni, mert úgy érezte, még nem lehetetlenítette el életét a térdfájdalma, és félt, hogy felborul az élete. Ám fájdalmai egyre erősödtek, már a napi munkavégzésben is gondot okoztak panaszai. A töréspont akkor jött el életében, amikor a második kortizonos injekcióját kapta meg: az injekció nemhogy nem enyhítette fájdalmait, rontott a helyzeten. Végül időpontot egyeztetett az ortopéd sebésszel.

„A térdprotézis beültetése az egyik leggyakoribb sebészeti beavatkozás az ortopédiában. A pontosan előre látható lefolyású műtétek egyike. A betegek a műtét után a fájdalom 90-95 százalékos enyhülésére számíthatnak”

– nyilatkozta a sebész. Pamnek az Attune Knee térdprotézisrendszert ajánlotta kezelőorvosa, mert abban bízott, hogy számára a legjobb, legstabilabb, legjobban működő megoldást nyújtja.

Pam ebben a videóban számol be a műtétet követő tapasztalatairól, és arról is mesél, hogy mennyit javult az életminősége az operáció után.

Kelet-Európában csak az Emineo Magánkórházban érhető el ez a fajta modern műtéti technika. Dr. Knoll Zsolt PhD. és Dr. Janositz Gábor ortopéd traumatológusok végzik az Attune Knee System térdprotézis-műtéteit.

Tudjon meg többet Ön is az Attune térdprotézisrendszerről ITT.>>>