Megjelent az Emineo-Sanitas Kedvezménykártya

Kedvezménykártyánk 11% kedvezményt ér Magánkórházunkban, és további, jelentős megtakarítások várják a Sanitas Programban részt vevő több tucat magánegészségügyi intézményben

Vásárolja meg Kedvezménykártyánkat itt: https://sanitaskartya.hu/partner/emineo/

Az Emineo Magánkórház közelebb hozza a magánegészségügyi ellátást pácienseihez. A mobiltelefonos applikációban megjelenő Emineo-Sanitas Kedvezménykártya birtokosainak és kiskorú családtagjainak az Emineo Magánkórház jelentős megtakarítást nyújt.

Megoldásunk legnagyobb előnye, hogy nemcsak Magánkórházunkban használható fel, hanem a Sanitas Kártyát országszerte elfogadó több mint száz magánegészségügyi intézményben, képalkotó diagnosztikai központban, fogorvosi rendelőben.

Kedvezménykártyánkat felmutató pácienseink 11% kiemelt kedvezményben részesülhetnek az Emineo Magánkórház bizonyos szolgáltatásaiból. A kedvezménykártya járóbeteg szakorvosi vizsgálatokhoz vehető igénybe, de nem terjed ki műtéti ellátásra, kontrollvizsgálatokra és bérletekre.

Az Emineo-Sanitas Kedvezménykártyát éves előfizetéssel, rövid regisztrációt követően, bankkártyával vásárolhatja meg. Ezt követően azonnal megkapja digitális kártyáját e-mailen, valamint az Emineo mobilapplikáció letöltését követően azonnal elérhető digitális formában is.

Kérjük, szolgáltatásaink igénybevételét követően, a fizetéskor mutassa fel digitális kártyáját. A QR-kód leolvasását követően a meghirdetett kedvezményt azonnal érvényesítjük. Az Emineo-Sanitas Kedvezménykártya nem vonható össze egyéb, Magánkórházunk által időszakosan vagy általánosságban biztosított kedvezményeivel.

A Emineo-Sanitas Kedvezménykártya és előfizetés névre szól, de kiskorú családtagokra is érvényes, rokonsági viszonyban lévő, 18. életévét betöltött felnőttekre viszont nem vehető igénybe.

Csatlakozzon Ön is, hogy az Emineo Magánkórház minőségi szolgáltatásait a jövőben kedvezménnyel vehesse igénybe!

Vásárolja meg Kedvezménykártyánkat itt: https://sanitaskartya.hu/partner/emineo/

Információ Sanitas Kártya tulajdonosoknak:
Magánkórházunk a máshol, nem az Emineo Magánkórház weboldalán vásárolt Sanitas Kártyát is elfogadja, 8% kedvezményt biztosítva a járóbeteg szakorvosi vizsgálatok árából. A kedvezmény nem vehető igénybe, műtéti ellátásra, kontrollvizsgálatokra és bérletekre.